Миленичиња спасување Сага App

на Миленичиња спасување Сага App е најновата игра од успешните Велика Британија игра инвеститорот King.com.

Миленичиња спасување Сага е cuddliest и најживописната на загатка игри.
Подгответе се да бидете шармирани, соочат со предизвикот и маѓепсана!
В.Н.:Ф [1.9.22_1171]
Рејтинг: 7.7/10 (15 гласови)
В.Н.:Ф [1.9.22_1171]
Рејтинг: +1 (од 3 гласови)
Миленичиња спасување Сага App, 7.7 надвор од 10 врз основа на 15 рејтинг