Shpëtim Pet Saga App

The Shpëtim Pet Saga App është lojë e fundit nga suksesshëm UK lojë zhvilluesi King.com.

Pet Rescue Saga është cuddliest dhe më e gjallë e lojra puzzle.
Përgatitja për të magjepsur, sfiduar dhe magjepsur!
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 7.7/10 (15 votave të hedhura)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: +1 (nga 3 Shqyrtime)
Shpëtim Pet Saga App, 7.7 nga 10 bazuar në 15 ratings