tingkat 69

gambaran

tingkat 69

Dina tingkat ieu anjeun tasked kalawan bringing opat pets ka handap pikeun rescuing na earn 20 000 titik, iwal tingkat ieu kitu tricky nu dibéré genep pets kana karya jeung, hanjelu tapi leres, anjeun bisa teundeun dua kaluar tepi tur masih nyieun!

gambaranKanggo sababaraha alesan blok di tingkat ieu ngan dont nambahkeun nepi ka nyieun kombinasi hébat, euweuh firecracker bisa earnt sarta ngeunaan warta wungkul alus nyaeta euweuh wates dina Jumlah belah.

buleud metal, cages sarta dibui batu nambahkeun bungbu saeutik nepi kari geus panas kieu, nu bom anu dina kasus kaca nu kudu smashing saencan Anjeun bisa make eta jeung éta mangrupakeun ide nu sae (baca sakumaha 'gagasan hébat, laksanakeun!') mun lagu andalan bom Anjeun buka sateuacan muka konci rocks..yeah anjeun sakumaha Abdi kapanggih lakukeun ieu dina urutan salah bener bisa dampen seuneu Anjeun!

gambaran

Leupaskeun buleud logam anjeun sabudeureun bom ngancurkeun aranjeunna.

Lamun tiasa ngusahakeun ngumpulkeun buleud logam anjeun sabudeureun bom nu geus pegat kabuka, ieu bakal mantuan ngancurkeun éta pikeun sakali jeung sakabeh. Cara séjén anjeun bisa ngancurkeun éta téh ninggalkeun aranjeunna dina luhureun kolom a jeung hayu aranjeunna neangan knocked kaluar salaku scrolls layar, ieu tiasa tricky sanajan sakumaha aya nuju ka jadi hiji hal linggih dina aranjeunna sagampil ieu rék lumangsung…atawa bisi kuring lamun eta kajadian, Kuring geus dialungkeun jadi loba pets kaluar nyobian maot tingkat ieu!

Tapi kawas sagala kaulinan Raja tricky kasebut nyaéta dimungkinkeun! ngan Tujuan nyieun blok warna na milih belah Anjeun bijaksana, apal unggal move geus konsekuensi a, figuring kaluar kalawan cara anu pangalusna pikeun muka up leuwih kombinasi téh pamustunganana tombol pikeun kaulinan ieu. Ku kasabaran saeutik, loba tuah sarta deal agung strategi nu bakal bisa nut dinya kaluar!gambaran

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

nyalametkeun saga piaraan – éta loba deui aub ti dinya Sigana!

gambaran“Kuring naksir permen na lémparan Pears di sabudeureun, Mun kuring hayang pets nyalametkeun Abdi kantor ka panyumputan sato” ogé anu hal abdi yakin kuring bisa geus sakali ngomong. Mun anjeun geus kungsi embarked kana hiji petualangan Raja lajeng anjeun gaduh sababaraha gagasan naon anu di keur….ngan dont jadi fooled ku kelir cheery na critters lucu ngeunaan piaraan Nyalametkeun…“Éta gé jadi senang ceuk maranehna, gabung kami ceuk maranehna! anjeun hébat dina kaulinan Anjeun gé cinta ieu” anjeunna boga! ogé enya tétéla éta senang, dina adiktif 'Kuring malah teu apal lamun kuring pets nyata malah sorangan deui’ Jenis cara!

gambaranSo if you’ve crushed your way through a tonne of candy and defied gravity to prove the aerodynamic aptitude of your Papa Pears and are ready for some more thrilling adventures then please join us on our voyage of discovery through the gnarly world that is home to the pet Rescue Saga. Tujuan tina kaulinan téh pikeun aman mawa handap pets ka bagean handap layar ku clearing blok warna handapeun aranjeunna. Mupus blok anjeun kudu klik dua atawa leuwih adjoining blok ti warna anu sarua, beuki blok ngagabung jeung diberesihan dina luhur titik, sarta leuwih gancang pets goréng anjeun ngahontal handap.

Unggal tingkat boga umum dua tujuan; nyalametkeun sababaraha pets jeung skor sababaraha titik, gampang katuhu! hehehehe éta naon Teu sangka dina munggaran teuing! Now there are some funky boosters available that are definitely handy in clearing unwanted blocks, Tapi abdi moal coiner a, euweuh masalah kumaha kuring kasampak di dinya teu aya deui jalan kuring bisa menerkeun Mayar maén kaulinan jeung warta alus nyaeta maneh dont kudu, kabéh tingkatan anu achievable tanpa boosters dibeuli…Tapi anjeun bisa kudu Resort ka begging babaturan anjeun nyawa!

gambaran

Jadi Kade ulah ngantep pets digolongkeun.

Anjeun mupus jauh blok layar scrolls handap, trik kasebut sagala blok (atanapi pets) di luhur layar pas anjeun ngajalankeun kaluar tina kombinasi sangkan ragrag ka demise maranéhna, gunana mun aranjeunna blok dihoyongkeun, not so much when they are essential pets needing rescue. Score enough points in succession however and in some levels you are rewarded with a firecracker that can clear an entire vertical column of blocks, pisan gunana mang! Piaraan Nyalametkeun saga nyaéta garis handap kaulinan séjén strategi jeung skill sareng ngabeledugna santun sababaraha lémpar di for senang. Ulah jadi disheartened ku bubuka rada kejem kuring…Kuring keur Diaku nyangkut kana hiji tingkat insanely hésé di moment..so nu aya nu!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Hal anu lebet 'Gludug!’ ~ Piaraan Nyalametkeun petasan

Salah sahiji anu pang parabot gunana anjeun boga aksés ka di piaraan Nyalametkeun teh Firecracker, Lamun neuteup ka katuhu handap layar anjeun anjeun bakal manggihan hiji méteran saeutik nu pangabutuh bisa fed kalawan titik, nu badag teh kombinasi nu hadé. Fill this meter by[Continue reading]

petunjuk umum piaraan Nyalametkeun na tip

If you've committed to the Pet rescue voyage here are a few hints, tip sarta trik pikeun mantuan Anjeun sapanjang jalan Anjeun! Upami Anjeun hoyong cinta saeutik Anjeun kudu méré cinta saeutik! - Spending the time to send your friends lives every time you log in (or a[Continue reading]

Negotiating piaraan Nyalametkeun Saga jeung Facebook

Ku kituna ku kiwari anjeun geus ilahar kaluar nu teu dulur téh kipas tina kaulinan ieu, ogé leungitna maranéhna! Problem is many 'anti-gamers' enjoy a good old whinge but there are ways you can keep your appetite for lives and helping hands happily fed and the wingers[Continue reading]

tingkat 27 – Piaraan Nyalametkeun Saga

jadi Level 27 dimimitian kaluar cukup innocently, albeit a little 'Matrix' with the suspended blocks. Aya hiji hint gunana sababaraha na tips for geus meunang ngaliwatan tahap ieu kalawan jumlah bener pets rescued sarta jumlahna santun béntang pikeun boot! First[Continue reading]

tingkat 59 – Piaraan Nyalametkeun Saga

Oh kuring, Kaulinan saeutik amis ieu geus gotten rada metot lately! Naon karsa kejem do pamekar Raja geus di toko keur pets ieu musibah goréng salajengna? tingkat 59 mangrupa tingkat pilari polos, the pets actually get a break on this one as[Continue reading]

Piaraan Nyalametkeun Saga – tingkat 29

Ogé ditilik ku tumpukan babaturan Kuring geus sprawled leuwih tingkat nu 29 marker I'm going to make a judgement call and say its a tricky one. Kalawan objektif ti clearing 99% tina blok na earning 16 000 points I'm having flashbacks and remembering[Continue reading]

piaraan Nyalametkeun – tingkat 43

Now don't freak out! tingkat 43 Sigana intimidating tapi na sagala Bluff, fishies saeutik anjeun bakal aman saméméh anjeun terang eta! Dua tujuan dieu téh keur ngahemat opat pets (lauk téh sadayana anjeun meunang) sarta earn minimum 24 000 titik, peice jajan! … [Continue reading]

tip sarta trik Top piaraan Nyalametkeun

Mun anjeun nyungsi diri nyangkut dina tingkat Saga piaraan Nyalametkeun manggihan sababaraha solace dina kanyataan anjeun meureun moal nyalira! Warta alus ieu aya sababaraha strategi sadia coba mun jeung crunch cara anjeun ngaliwatan sababaraha kali tougher. The key to this game in[Continue reading]