piaraan Nyalametkeun – tingkat 43

gambaran

tingkat 43

Ayeuna ulah freak kaluar! tingkat 43 Sigana intimidating tapi na sagala Bluff, fishies saeutik anjeun bakal aman saméméh anjeun terang eta! Dua tujuan dieu téh keur ngahemat opat pets (lauk téh sadayana anjeun meunang) sarta earn minimum 24 000 titik, peice jajan! …ogé éta lamun make strategi Anjeun, disebutkeun kieu bisa meunang pisan pabalatak!

gambaran

Siling muka up & leuwih blok anjog!

 

Ayeuna Anjeun ngamimitian dewan jeung 30 ngalir tur ngan tilu kelir sarta naon nuhun kawas dewan pisan dugi, Karya ti jero kaluar. Ku kituna dina kasus di dieu dina karya kénca biru Anjeun, konéng lajeng Beureum, clearing block susunan ieu kedah earn anjeun cukup titik (atanapi kudos) ngeusian méteran anjeun sarta narik nepi firecracker a (ah-ha momen!) jeung nu kumaha anjeun bakal lagu andalan wadah buleud logam kaluar tina jalan.

gambaran

Sahingga anjeun bakal kedah opat petasan sadayana up jeung cara paling éfisién pikeun earn ieu ka pencét jeung kombinasi badag, beuki blok ti warna anu sarua diberesihan dina hiji waktu pamustunganana bakal earn anjeun leuwih titik. Sakali anjeun gaduh firecracker dina pamakéan dewan eta nyandak kaluar kotak handapeun salah sahiji lauk Anjeun. (aranjeunna sadayana kedah hiji kotak logam jauh ti atoh handap!)

Ulah balik teuing gancang dina tingkat ieu atawa anjeun bisa manggihan diri ngajalankeun kaluar tina gerakna. Gumantung kana kumaha alat atawa komputer anjeun maén dina eta tiasa nyandak hiji menit saeutik pikeun méter pikeun ngumpulkeun sarta eusian up jeung béntang sparkly ngambang nu peupeus mudik dina hajatan anjeun cocog nepi sababaraha blok warna!…hehehehe serius urang meunang kami Heboh…ayeuna lulus atuh firecracker nu geus!

gambaran

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)