tingkat 27 – Piaraan Nyalametkeun Saga

gambaran

tingkat 27

jadi Level 27 dimimitian kaluar cukup innocently, albeit saeutik 'Matrix’ jeung blok ditunda. Aya hiji hint gunana sababaraha na tips for geus meunang ngaliwatan tahap ieu kalawan jumlah bener pets rescued sarta jumlahna santun béntang pikeun boot!

  • Mimiti sagala alus na uninga yen pets ngan turun salah dina hiji waktu, dont ganggu nyobian mawa ka handap deui dina sisi séjén dewan lamun piaraan anjeun nyangkut, eta pagawean ngan wont. Mun piaraan anjeun dina try acar tur gabung blok sabudeureun atawa Tujuan pikeun sababaraha combos badag tur nganggo firecracker a!
  • Paké balon Anjeun bijaksana! Aya cukup balon berwarna sababaraha dialungkeun sabudeureun on dewan ieu sareng aranjeunna tiasa pisan gunana. Paké ka blok jelas handapeun piaraan Anjeun atawa gabung ka tepi blok berwarna sarua. Hiji-hijina hal hadé ti ngagunakeun hiji balon nyieun sababaraha combos badag nyaéta ngagunakeun dua (kelir béda …kalawan atra!)
  • gambaran

    Ditunda blok saha?

  • Terus di pikiran tingkat ieu ngabogaan sajumlah kawates belah, 60 kanyataanna jeung anjeun kudu 8 pets mun nyalametkeun sangkan jaga 'dilly dally’ mun minimum a, ngurus bisnis munggaran, ieu kaulinan teu playtime!
  • Petasan jadi salawasna aya babaturan anjeun, lamun earn hiji pamakéan ka bawa ka handap piaraan hiji, teu pira titik dina nyimpen eta atawa 'dinten hujan’ bakal kana Anjeun sateuacan Anjeun sadar!
  • Tujuan nyabut sakabéh hiji warna nyitak dina titik badag, balon anu gunana tapi teu pati ngalakukeun ieu. Nyetak tilu béntang anu saé tapi tetep dina pikiran prioritas anjeun nyalametkeun nu pets saeutik goréng! Ngan dianggo salah kolom dina hiji waktu jeung anjeun kudu kieu dipigawé dina waktu henteu. Upami Anjeun gaduh sababaraha belah kénca ngaliwatan ieu bakal nambahan ka skor Anjeun atawa Anjeun tiasa nyetel piaraan anjeun nepi lajeng gawé dina nyetak sababaraha titik. Tetep maneh panon muka pikeun blok multiplier! aranjeunna tiasa ngadamel bédana badag kana skor Anjeun utamana lamun ngagabungkeun sababaraha babarengan!

    gambaran

    Nyoplokkeun kabeh tapi warna tiasa ngadamel pikeun sababaraha titik nyetak badag!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)