Piaraan Nyalametkeun Saga Facebook Game

Pet Nyalametkeun Saga Facebook – Langkung ti 10 juta jalma geus maénkeun éta Kaulinan piaraan Nyalametkeun Saga Facebook.

To connect with Pet Rescue Saga, sign up for Facebook today and start playing for free!

Piaraan Nyalametkeun Saga, ti anu nyieun Candy Crush Saga & Ladang Pahlawan Saga!

Cocogkeun dua atanapi langkung blok warna anu sami pikeun ngabersihan tingkat sareng nyalametkeun piaraan tina Snatchers Pet jahat! Gerak diwatesan jadi rencanana taliti. Kaahlian teka anjeun bakal diuji sareng jam blok busting fun malah leuwih ti Candy naksir Cheats!

Pet Nyalametkeun Saga Facebook

Aya kajadian anu hanjakal saatos kunjungan Puppy! Gabung pikeun mantuan Lady Catalina! The Sunny Fields Villa ngawengku:

Pet Nyalametkeun Saga Facebook

-Ngarasakeun épisode 'Grand Piano Ballroom’ sareng 'Balkon Cahaya Bulan'! Kalayan TINGKAT BARU ieu, ayeuna aya leuwih ti 4600 tingkat senang pikeun anjeun ngarasakeun 🙂
-Misi langkung, tantangan, jeung kejutan!

Ayeuna, Facebook ayeuna tetep platform anu pangsaéna pikeun maénkeun seueur kaulinan senang instan.
Platform sosial terus berkembang ku nawiskeun para panggunana perasaan anu saé tina naon anu tiasa dirasakeun pikeun ngahibur.
Aya angka nu gede ngarupakeun luhur Facebook kaulinan anyar pikeun nyokot tina, gumantung kana pilihan anjeun sarta rasa.
Janten kaulinan perang, tatarucingan, kaulinan kasual, kaulinan olahraga, kaulinan aksi, jsb, sadayana digolongkeun sareng saé pisan pikeun ngajantenkeun dinten anjeun.
Sareng di dieu, urang bakal ngobrol ngeunaan Playing Pet Rescue Saga.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

tingkat 69

gambaran

tingkat 69

Dina tingkat ieu anjeun tasked kalawan bringing opat pets ka handap pikeun rescuing na earn 20 000 titik, iwal tingkat ieu kitu tricky nu dibéré genep pets kana karya jeung, hanjelu tapi leres, anjeun bisa teundeun dua kaluar tepi tur masih nyieun!

gambaranKanggo sababaraha alesan blok di tingkat ieu ngan dont nambahkeun nepi ka nyieun kombinasi hébat, euweuh firecracker bisa earnt sarta ngeunaan warta wungkul alus nyaeta euweuh wates dina Jumlah belah.

buleud metal, cages sarta dibui batu nambahkeun bungbu saeutik nepi kari geus panas kieu, nu bom anu dina kasus kaca nu kudu smashing saencan Anjeun bisa make eta jeung éta mangrupakeun ide nu sae (baca sakumaha 'gagasan hébat, laksanakeun!') mun lagu andalan bom Anjeun buka sateuacan muka konci rocks..yeah anjeun sakumaha Abdi kapanggih lakukeun ieu dina urutan salah bener bisa dampen seuneu Anjeun!

gambaran

Leupaskeun buleud logam anjeun sabudeureun bom ngancurkeun aranjeunna.

Lamun tiasa ngusahakeun ngumpulkeun buleud logam anjeun sabudeureun bom nu geus pegat kabuka, ieu bakal mantuan ngancurkeun éta pikeun sakali jeung sakabeh. Cara séjén anjeun bisa ngancurkeun éta téh ninggalkeun aranjeunna dina luhureun kolom a jeung hayu aranjeunna neangan knocked kaluar salaku scrolls layar, ieu tiasa tricky sanajan sakumaha aya nuju ka jadi hiji hal linggih dina aranjeunna sagampil ieu rék lumangsung…atawa bisi kuring lamun eta kajadian, Kuring geus dialungkeun jadi loba pets kaluar nyobian maot tingkat ieu!

Tapi kawas sagala kaulinan Raja tricky kasebut nyaéta dimungkinkeun! ngan Tujuan nyieun blok warna na milih belah Anjeun bijaksana, apal unggal move geus konsekuensi a, figuring kaluar kalawan cara anu pangalusna pikeun muka up leuwih kombinasi téh pamustunganana tombol pikeun kaulinan ieu. Ku kasabaran saeutik, loba tuah sarta deal agung strategi nu bakal bisa nut dinya kaluar!gambaran

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

nyalametkeun saga piaraan – éta loba deui aub ti dinya Sigana!

gambaran“Kuring naksir permen na lémparan Pears di sabudeureun, Mun kuring hayang pets nyalametkeun Abdi kantor ka panyumputan sato” ogé anu hal abdi yakin kuring bisa geus sakali ngomong. Mun anjeun geus kungsi embarked kana hiji petualangan Raja lajeng anjeun gaduh sababaraha gagasan naon anu di keur….ngan dont jadi fooled ku kelir cheery na critters lucu ngeunaan piaraan Nyalametkeun…“Éta gé jadi senang ceuk maranehna, gabung kami ceuk maranehna! anjeun hébat dina kaulinan Anjeun gé cinta ieu” anjeunna boga! ogé enya tétéla éta senang, dina adiktif 'Kuring malah teu apal lamun kuring pets nyata malah sorangan deui’ Jenis cara!

gambaranSo if you’ve crushed your way through a tonne of candy and defied gravity to prove the aerodynamic aptitude of your Papa Pears and are ready for some more thrilling adventures then please join us on our voyage of discovery through the gnarly world that is home to the pet Rescue Saga. Tujuan tina kaulinan téh pikeun aman mawa handap pets ka bagean handap layar ku clearing blok warna handapeun aranjeunna. Mupus blok anjeun kudu klik dua atawa leuwih adjoining blok ti warna anu sarua, beuki blok ngagabung jeung diberesihan dina luhur titik, sarta leuwih gancang pets goréng anjeun ngahontal handap.

Unggal tingkat boga umum dua tujuan; nyalametkeun sababaraha pets jeung skor sababaraha titik, gampang katuhu! hehehehe éta naon Teu sangka dina munggaran teuing! Now there are some funky boosters available that are definitely handy in clearing unwanted blocks, Tapi abdi moal coiner a, euweuh masalah kumaha kuring kasampak di dinya teu aya deui jalan kuring bisa menerkeun Mayar maén kaulinan jeung warta alus nyaeta maneh dont kudu, kabéh tingkatan anu achievable tanpa boosters dibeuli…Tapi anjeun bisa kudu Resort ka begging babaturan anjeun nyawa!

gambaran

Jadi Kade ulah ngantep pets digolongkeun.

Anjeun mupus jauh blok layar scrolls handap, trik kasebut sagala blok (atanapi pets) di luhur layar pas anjeun ngajalankeun kaluar tina kombinasi sangkan ragrag ka demise maranéhna, gunana mun aranjeunna blok dihoyongkeun, not so much when they are essential pets needing rescue. Score enough points in succession however and in some levels you are rewarded with a firecracker that can clear an entire vertical column of blocks, pisan gunana mang! Piaraan Nyalametkeun saga nyaéta garis handap kaulinan séjén strategi jeung skill sareng ngabeledugna santun sababaraha lémpar di for senang. Ulah jadi disheartened ku bubuka rada kejem kuring…Kuring keur Diaku nyangkut kana hiji tingkat insanely hésé di moment..so nu aya nu!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Hal anu lebet 'Gludug!’ ~ Piaraan Nyalametkeun petasan

gambaranSalah sahiji anu pang parabot gunana anjeun boga aksés ka di piaraan Nyalametkeun teh Firecracker, Lamun neuteup ka katuhu handap layar anjeun anjeun bakal manggihan hiji méteran saeutik nu pangabutuh bisa fed kalawan titik, nu badag teh kombinasi nu hadé. Eusian méteran ku bata clearing sarta nembongan saeutik firecracker, gem saeutik ieu pohara berharga, saukur nunjuk deui dina kolom nu peryogi mupus (kawas hiji jeung doe anak anjing eyed on luhur rék jadi tipped kaluar) sarta kolom ieu kaasup sagala buleud logam atawa kasus kaca bakal destroyed..except pikeun bata dikandangan atanapi dikonci, aranjeunna merlukeun muka konci munggaran.

gambaran

Anjeun tiasa align cracker anjeun jeung kolom bener jeung pilih keletik héjo pikeun seuneu!

Warta alus nyaeta pets tétéla cinta petasan sarta rada happily bounce ngaliwatan ledakan jeung scurry améh handap (*catetan ieu teu berlaku dina kahirupan nyata, paling anjing anu parna pyrotechnophobes!). Diajar kumaha carana nyieun petasan ieu gancang jeung éfisién tur nyaho lamun ngagunakeun aranjeunna sarta lamun ngagantung dina ka aranjeunna sugan salah sahiji kaahlian utama kaulinan ieu!

Anjeun dont kudu make Firecracker Anjeun pas nembongan, na teu kamana mana tapi ngan tetep dina pikiran nu ukur bisa mibanda hiji dina hiji waktu, sagala titik satuluyna Anjeun earn moal disimpen dina méter. Anjeun ngan bisa ngamimitian earning cracker sejen sakali hiji munggaran geus diatur kaluar. Kusabab kuring kieu kawas pikeun ngeset kaluar Crackers kuring sabab muncul. Upami Anjeun gaduh piaraan hiji ngabandungan dina lis bumi atanapi pipe bisa nabrak manehna kaluar ku cara nempatkeun firecracker a nepi kolom ka kénca na (Ulah nanyakeun ka kuring naha pets dont ragrag ka katuhu!)

Netepkeun kaluar cracker hiji saukur hitungan boh milih nu keletik héjo, atawa lamun robah pikiran anjeun na hoyong ngagantung dina ka dinya ngan pencét beureum 'X'. Terus di pikiran yén dont blok salawasna tumiba lempeng ka handap, aranjeunna gaduh kacenderungan ka cascade kana rohangan, nu mindeng bisa bari alur Anjeun lamun nyoba nyetél sababaraha kombinasi badag. Mun blok nu di handap dewan jeung nanaon luhur éta ngeusian dina spasi aranjeunna scoot leuwih (deui ka kénca) tur gabung up kalawan sagala blok sésana séjén . Ieu pisan gunana tetep dina pikiran utamana lamun kudu mupus perséntase tangtu blok kaluar tina jalan pikeun minuhan obyektif Anjeun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

petunjuk umum piaraan Nyalametkeun na tip

gambaranLamun geus komitmen jeung nyalametkeun perjalanan piaraan dieu mangrupakeun sababaraha petunjuk, tip sarta trik pikeun mantuan Anjeun sapanjang jalan Anjeun!

  • gambaranUpami Anjeun hoyong cinta saeutik Anjeun kudu méré cinta saeutik! – Spending the time to send your friends lives every time you log in (atawa ditanya pikeun ngalakukeunana) nyaeta cara pangalusna pikeun mastikeun kotak surat sorangan bakal bursting kalawan sanity nyimpen cinta mantuan. Masihan saeutik hiji meunang saeutik a!
  • gambaranUlah ngalakukeun sagalana anjeun ngawartoskeun! – na ngan aya fun..but na ogé relevan dina hal ieu, mun anjeun muka nepi game saga piaraan anjeun anjeun mindeng patepung jeung layar anu nyababkeun Anjeun pikeun ngirim nyawa, belah atanapi Ujang ka babaturan…Ulah ngirim Ujang, sacara serius upami batur henteu maén ku kiwari maranéhna dont hoyong janten, boh nu atawa maranéhna cicing handapeun batu anu. Kirim surélék nyawa belah ka babaturan anu geus maén, tapi ngirim kaluar Ujang geus ngan iklan keur Raja jeung eta upsets loba jelema, utamana maranéhanana anu henteu savvy teuing tech sakumaha aranjeunna biasana nampa unggal iber salaku hiji email teuing.
  • gambaranPaké belah Anjeun! – Teu kawas naksir Candy na Papa pir saga wae ditinggalkeun leuwih belah di piaraan Nyalametkeun saga teu meunang ngancik kana bonus titik nalika tujuan anjeun téh réngsé, sakali pets anjeun anu rescued sarta titik Anjeun obyektif anu patepung éta nu end..thankyou for maen, mindahkeun katuhu sapanjang kiwari! so if you really want to earn those three stars I suggest you work your last pet to the bottom and sit it on top of a fail proof group of blocks that you can clear with your very last move or if you have a firecracker to use you can always go with that.
  • gambaranSambel blok anjeun off! – Metal boxes are pains in the neck! serius cheers pikeun nu! aya ukur dua cara ngaleupaskeun aranjeunna ti dewan pikeun; niup aranjeunna nepi atawa sambel aranjeunna kaluar. Ngagunakeun bom bisa mupus nepi ka opat buleud dina hiji waktu atawa coba ninggalkeun aranjeunna dina luhureun kolom ka jadi tipped kaluar sakali layar ngalir ka handap. Aya nanaon deui frustrating ti battling cara anjeun ka handap wungkul pikeun manggihan anjeun gaduh lucu sarta mengembang bertengger di kotak a!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)

Negotiating piaraan Nyalametkeun Saga jeung Facebook

gambaranKu kituna ku kiwari anjeun geus ilahar kaluar nu teu dulur téh kipas tina kaulinan ieu, ogé leungitna maranéhna! Masalahna nyaeta loba 'anti gamers’ ngarasakeun whinge heubeul alus tapi aya cara anjeun bisa tetep napsu anjeun nyawa jeung nulungan leungeun happily fed jeung wingers happily silenced!

  • Manggihan sekutu Anjeun, kirimkeun kaluar a ngagorowok kaluar status nélépon kana sagala sasama gamers, saha anu muterkeun sagala kaulinan on Facebook weruh nilai a silaturahim saling mangpaat hébat. Ieu mah sakadar dugi ka piaraan Nyalametkeun teuing, sagala patani hardcore atawa crushers bonbon bakal senang jeung ngeruk deui anjeun dina balikna pikeun saeutik di balik!
  • gambarangambaranSakali geus ilahar kaluar anu babaturan nyata anjeun anu nambahkeun kabeh kana daptar pinter. Lajeng unggal waktos Anjeun masangkeun nanaon piaraan Nyalametkeun ngan pastikeun pikeun milih daptar ieu salaku hadirin Anjeun. Anjeun umumna bisa milih antara umum, babaturan, babaturan deukeut jeung sagala béréndélan pinter anjeun geus dijieun. Meunang akrab jeung setélan privasi Anjeun, eta teu bisa ngalakukeun ngarugikeun naon mun refresh setelan Anjeun unggal ayeuna lajeng atoh!
  • Ngawates panongton nu aplikasi nu bisa ngirim tulisan atas nama Anjeun, urang sadaya geus katempo hasil hiji aplikasi Isro liar, ngirim kaluar requests ka babaturan acak lengkep ditinggalkeun katuhu jeung puseur. Balik kana setélan lajeng kana setélan aplikasi tur pilih 'ngan kuring’ Anjeun kukituna jadi kaget di sabaraha hal ieu posting atas nama Anjeun, henteu heran sababaraha urang meunangkeun ngambek saeutik! aranjeunna kedah bener dont uninga everytime Anjeun jieun firecracker atawa maot sobat dina leaderboard nu…Kaulinan paruk I (pisan) sarta aktip anu malah diblokir tina fasilitas news feed kuring.
  • gambaranDiomongkeun di blocking aktip deui bisa mayar nempatkeun kaluar a status saeutik unggal ayeuna lajeng lamun aya copping hiji eupan balik négatip saeutik ngeunaan sabaraha maneh posting, nanaon teuing dramatis ngan ngingetan urang yén maranéhna bisa pencét nu saeutik 'X’ di sudut katuhu luhureun pos sagala ka larangan eta tina fasilitas news feed maranéhanana lengkep. Hal scariest ngeunaan facebook estu jumlah jalma anu boga pamanggih naon maranéhna ngalakukeun!
  • Mun anjeun nyangkut kana jambatan nu peryogi mantuan ti babaturan anjeun meuntas na babaturan anjeun ngan teu meunang pleas nekat pikeun pitulung (anjeun terang lamun na geus kawas sakabeh sajam anjeun ngan boga dua nu tilu pas) Anjeun salawasna bisa megatkeun sambungan ti facebook na ngalengkepan tugas sacara manual. ieu écés ukur jalan lamun keur dina alat nu sapertos telepon a.
  • Sarta pamustunganana teu bener a tip facebook tapi inget yen anjeun tiasa gaduh 5 kahirupan dina unggal alat geus game dimuat dina, jadi ipad, iPhone, laptop, desktop (indungna / pasangan atanapi childs telepon!) gambaran
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

tingkat 27 – Piaraan Nyalametkeun Saga

gambaran

tingkat 27

jadi Level 27 dimimitian kaluar cukup innocently, albeit saeutik 'Matrix’ jeung blok ditunda. Aya hiji hint gunana sababaraha na tips for geus meunang ngaliwatan tahap ieu kalawan jumlah bener pets rescued sarta jumlahna santun béntang pikeun boot!

  • Mimiti sagala alus na uninga yen pets ngan turun salah dina hiji waktu, dont ganggu nyobian mawa ka handap deui dina sisi séjén dewan lamun piaraan anjeun nyangkut, eta pagawean ngan wont. Mun piaraan anjeun dina try acar tur gabung blok sabudeureun atawa Tujuan pikeun sababaraha combos badag tur nganggo firecracker a!
  • Paké balon Anjeun bijaksana! Aya cukup balon berwarna sababaraha dialungkeun sabudeureun on dewan ieu sareng aranjeunna tiasa pisan gunana. Paké ka blok jelas handapeun piaraan Anjeun atawa gabung ka tepi blok berwarna sarua. Hiji-hijina hal hadé ti ngagunakeun hiji balon nyieun sababaraha combos badag nyaéta ngagunakeun dua (kelir béda …kalawan atra!)
  • gambaran

    Ditunda blok saha?

  • Terus di pikiran tingkat ieu ngabogaan sajumlah kawates belah, 60 kanyataanna jeung anjeun kudu 8 pets mun nyalametkeun sangkan jaga 'dilly dally’ mun minimum a, ngurus bisnis munggaran, ieu kaulinan teu playtime!
  • Petasan jadi salawasna aya babaturan anjeun, lamun earn hiji pamakéan ka bawa ka handap piaraan hiji, teu pira titik dina nyimpen eta atawa 'dinten hujan’ bakal kana Anjeun sateuacan Anjeun sadar!
  • Tujuan nyabut sakabéh hiji warna nyitak dina titik badag, balon anu gunana tapi teu pati ngalakukeun ieu. Nyetak tilu béntang anu saé tapi tetep dina pikiran prioritas anjeun nyalametkeun nu pets saeutik goréng! Ngan dianggo salah kolom dina hiji waktu jeung anjeun kudu kieu dipigawé dina waktu henteu. Upami Anjeun gaduh sababaraha belah kénca ngaliwatan ieu bakal nambahan ka skor Anjeun atawa Anjeun tiasa nyetel piaraan anjeun nepi lajeng gawé dina nyetak sababaraha titik. Tetep maneh panon muka pikeun blok multiplier! aranjeunna tiasa ngadamel bédana badag kana skor Anjeun utamana lamun ngagabungkeun sababaraha babarengan!

    gambaran

    Nyoplokkeun kabeh tapi warna tiasa ngadamel pikeun sababaraha titik nyetak badag!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

tingkat 59 – Piaraan Nyalametkeun Saga

Oh kuring, Kaulinan saeutik amis ieu geus gotten rada metot lately! Naon karsa kejem do pamekar Raja geus di toko keur pets ieu musibah goréng salajengna? tingkat 59 mangrupa tingkat pilari polos, nu pets sabenerna meunang putus on salah ieu salaku obyektif anjeun mupus 85% tina blok na earn 15 000 titik, naon nu disebutkeun? hurung gampang…hehehehe na gampang…gampang tingkat toughest acan!

gambaran

tingkat 59

Sangkan naon anu urang ngalakukeun? ogé hal atra mangrupa nyandak unggal ounce di tuah anjeun tiasa squeeze kaluar unggal usaha tur ngajalankeun kalawan eta! Anjeun ideally rék nyieun kombinasi badag, sarta bari ieu sora nice jeung basajan kanyataanana geus nu nuju teu bade dibikeun kombinasi badag. Kanyataanna jumlah kombinasi anjeun dibikeun pisan nya geulis pinalangsaeun. Unggal usaha mah dijieun (jeung budak aya loba!) pernah nyababkeun hiji firecracker tunggal keur dihasilkeun, pisan nguciwakeun!

gambaranTapi éta afterall mungkin, Anjeun ngan kudu antisipasi mana blok anjeun bakal tumiba tur taliti rencanana serangan anjeun cara kieu. hiji pisan handy tip is that you can make combinations above diamonds before they smash. Ku kituna lamun sakeudeung ningali kombinasi hiji anu bakal lepas ukur dugi kotak shatters inten sarta eta hits taneuh lajeng ku sadayana hartosna pencét éta saméméh ieu kajadian.

Coba jeung angka kaluar naon gawéna pangalusna keur anjeun, sababaraha kaulinan kuring sumping kerja nutup ti luhur ka handap jeung nu lianna indit gancang ti handap nepi, tapi konci éta nyaéta kumaha anjeun visualize panggampangna…dzat jeung teu I nyebut tuah? (*dzat jeung anjeun boga sababaraha boosters cadang ditinggalkeun leuwih ti freebies anjeun dibikeun di dimimitian ieu mungkin ngan jadi tingkat ka rengat aranjeunna kaluar dina!)

Hal frustrating paling ngeunaan tingkat téh nya éta Sigana kitu gampang! Anjeun bisa jadi kudu ngandelkeun kana blok gabung up sakali maranéhna geus pencét handap, kanyataanna kieu kabukti janten bagian pohara berharga sukses abdi! ~ Alus tuah! gambaran

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Piaraan Nyalametkeun Saga – tingkat 29

gambaran

tingkat 29

Ogé ditilik ku tumpukan babaturan Kuring geus sprawled leuwih tingkat nu 29 kamajuan Kaula bade nelepon judgment terus ucapkeun na hiji tricky. Kalawan objektif ti clearing 99% tina blok na earning 16 000 titik Kuring ngabogaan flashbacks na remembering naha ieu geus jadi liang eureun tina sababaraha panjang pikeun jadi loba.

Na teu teuas, na frustratingly teuas!

Tapi Mun abdi tiasa ngalakukeun hal eta sahingga tiasa, na ngan hitungan pamikiran maju figuring kaluar konsékuansi tina lampah urang (wow abdi disada kawas guruna 10 kelas kuring!)

gambaran

Meunangkeun bom dina handap kenca ka blok anu prioritas kahiji anjeun.

Munggaran sadaya burst sagala balon dina pisan ditinggalkeun dugi bom hits cages kawat, lajeng niup eta nepi! ieu bakal masihan anjeun sababaraha headway. Dianggo jalan sapanjang dugi ka nurunkeun konci kana batu dibui, sarta ngaleupaskeun éta sakali konci éta nyaéta bébas. Coba sarta simpen balon sésana Anjeun, aranjeunna bakal datangna dina pas gunana. Sakali geus teu dikonci baris batuan sarta sumanget aranjeunna kaluar kana éter nu anjeun bisa mimitian popping balon. Anjeun bakal aya bewara nu bursting balon anu bisa muka konci sababaraha cages dina hiji waktu, tapi ngan ku niupan up blok meungkeut, Anjeun teu bursting blok jero cages tapi leuwih gigireun eta! Ulah balik teuing konyol sakali geus turun ka layar cukup mimiti megatkeun kabuka nu cages ti handap, ngawétkeun saloba balon-gancang…aranjeunna salawasna sigana datangna di gunana, tapi tetep layar nu pindah ka handap.

gambaran

Kenop muka konci bata

Ieu lain tingkat mana belah anjeun anu dugi kitu pencét éta, tapi dont poho ngeunaan petasan Anjeun, make eta bijaksana tur inget yen anjeun teu bisa ngamimitian earning sejen dugi hiji munggaran geus diatur kaluar. Upami Anjeun gaduh hiji di dewan sarta sakabeh set up kombinasi badag payun meureun ngan diatur dipareuman tur écés saeutik leuwih. Inget layar wont leupaskeun handap lamun aya ngalir tur blok atawa balon nyekel eta nepi.

gambaran

Gaduhan bom dina handap tiasa pisan gunana!

Aya deui kenop di handap ieu sarta petasan anu sampurna pikeun freeing aranjeunna. Tetep obyektif anjeun dina pikiran anjeun balik, dont manggihan diri dina bagean handap layar kalawan licorice a sadaya sorts kantong tina blok warna ditinggalkeun leuwih na pamikiran 'dimana anu pets?’ Tujuan anjeun mupus 99% tina blok ….doh! Ieu ngandung harti anjeun ngan bisa boga 1 kénca! Tujuan tetep kelir babarengan jeung lamun tiasa nyimpen bom pikeun handap I assure ieu bakal datangna di gunana, inevitably anjeun bakal mungkas nepi dua blok…hehehehe, Teu kuring nyebut frustrating?

gambaran

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

piaraan Nyalametkeun – tingkat 43

gambaran

tingkat 43

Ayeuna ulah freak kaluar! tingkat 43 Sigana intimidating tapi na sagala Bluff, fishies saeutik anjeun bakal aman saméméh anjeun terang eta! Dua tujuan dieu téh keur ngahemat opat pets (lauk téh sadayana anjeun meunang) sarta earn minimum 24 000 titik, peice jajan! …ogé éta lamun make strategi Anjeun, disebutkeun kieu bisa meunang pisan pabalatak!

gambaran

Siling muka up & leuwih blok anjog!

 

Ayeuna Anjeun ngamimitian dewan jeung 30 ngalir tur ngan tilu kelir sarta naon nuhun kawas dewan pisan dugi, Karya ti jero kaluar. Ku kituna dina kasus di dieu dina karya kénca biru Anjeun, konéng lajeng Beureum, clearing block susunan ieu kedah earn anjeun cukup titik (atanapi kudos) ngeusian méteran anjeun sarta narik nepi firecracker a (ah-ha momen!) jeung nu kumaha anjeun bakal lagu andalan wadah buleud logam kaluar tina jalan.

gambaran

Sahingga anjeun bakal kedah opat petasan sadayana up jeung cara paling éfisién pikeun earn ieu ka pencét jeung kombinasi badag, beuki blok ti warna anu sarua diberesihan dina hiji waktu pamustunganana bakal earn anjeun leuwih titik. Sakali anjeun gaduh firecracker dina pamakéan dewan eta nyandak kaluar kotak handapeun salah sahiji lauk Anjeun. (aranjeunna sadayana kedah hiji kotak logam jauh ti atoh handap!)

Ulah balik teuing gancang dina tingkat ieu atawa anjeun bisa manggihan diri ngajalankeun kaluar tina gerakna. Gumantung kana kumaha alat atawa komputer anjeun maén dina eta tiasa nyandak hiji menit saeutik pikeun méter pikeun ngumpulkeun sarta eusian up jeung béntang sparkly ngambang nu peupeus mudik dina hajatan anjeun cocog nepi sababaraha blok warna!…hehehehe serius urang meunang kami Heboh…ayeuna lulus atuh firecracker nu geus!

gambaran

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)