Pet Rescue Saga Facebook Game

Pet Rescue Saga Facebook – Luwih saka 10 yuta wong wis muter ing game Pet Rescue Saga Facebook.

To connect with Pet Rescue Saga, sign up for Facebook today and start playing for free!

Pet Rescue Saga, saka produsen Candy Crush Saga & Farm Heroes Saga!

Cocog loro utawa luwih blok kanthi warna sing padha kanggo mbusak level lan nylametake pets saka penjahat Pet sing ala.! Obahe diwatesi supaya rencana kasebut kanthi teliti. Skills teka-teki Panjenengan bakal dites karo jam blok busting fun malah luwih saka Candy tresna Cidra!

Pet Rescue Saga Facebook

Ana kedadeyan sing ora nyenengake sawise kunjungan Puppy! Gabung kanggo mbantu Lady Catalina! The Sunny Fields Villa kalebu:

Pet Rescue Saga Facebook

-Seneng episode 'Grand Piano Ballroom’ lan 'Balkon cahya rembulan'! Kanthi TINGKAT ANYAR iki, saiki ana luwih saka 4600 tingkat fun kanggo sampeyan seneng ūüôā
-Misi liyane, tantangan, lan surprises!

Saiki, Facebook saiki tetep dadi platform paling apik kanggo muter akeh game sing nyenengake.
Platform sosial terus berkembang kanthi menehi pangguna perasaan sing apik babagan apa sing bisa dirasakake game sing nyenengake.
Ana nomer akeh ndhuwur Facebook game anyar kanggo Pick saka, gumantung saka pilihan lan rasa.
Dadi game perang, teka-teki, game kasual, game olahraga, game aksi, lsp, kabeh sing dikategorikaké lan pancene kelangan kanggo nggawe dina.
Lan ing kene, kita bakal ngomong babagan Playing Pet Rescue Saga.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

level 69

gambar

level 69

Ing tingkat iki sing tasked karo nggawa patang pets kanggo dhasar kanggo rescuing lan entuk 20 000 Nilai, kajaba tingkat iki supaya angel sing diwenehi enem pets digarap, sedih nanging bener, sampeyan bisa nyelehake loro mati pojok lan isih wis!

gambarKanggo sawetara alesan pamblokiran ing tingkat iki mung dont nambah munggah kanggo nggawe kombinasi gedhe, ana mercon supaya basa ingkang dipunanggé lan bab mung warta apik ana watesan ing nomer saka gerakane.

Kothak Metal, kandang lan dikunci munggah rocks nambah Spice sing sethitik kanggo kare wis panas, bom ana ing kasus kaca sing perlu smashing sadurunge bisa digunakake lan iku apike (maca minangka 'idea gedhe, mung nindakaken!') kanggo Smash bom mbukak sadurunge mbukak kunci rocks..yeah minangka Aku ditemokake mengkono iki ing urutan salah bisa nemen dampen geni Panjenengan!

gambar

Selehake kothak logam sak bom numpes wong-wong mau.

Yen sampeyan bisa nyoba kanggo klumpukne kothak logam sak bom sing wis bejat mbukak, iki bakal bantuan numpes wong-wong mau kanggo bebarengan lan kanggo kabeh. Cara liyane, sampeyan uga bisa kanggo numpes wong-wong mau kanggo ninggalake wong ing ndhuwur kolom lan supaya wong-wong mau njaluk kalah mati minangka gulungan Layar, iki bisa dadi angel sanadyan kaya ana cenderung bakal soko lungguh ing wong-wong mau mung minangka iki bab kanggo kelakon…utawa ing cilik nalika mengkono, Aku wis di buwang supaya akeh pets mati nyoba kanggo pass iki tingkat!

Nanging kaya kabeh angel game King iku bisa! mung Yahoo kanggo nggawe pamblokiran saka werna lan milih gerakane Panjenengan wisely, elinga saben pamindhahan wis akibat, penggambaran metu cara paling apik kanggo mbukak nganti saperangan kombinasi punika pungkasanipun kagelar tombol kanggo game. Kanthi sabar sethitik, akèh luck lan menehi hasil gedhe saka strategi sampeyan bakal bisa kanggo wong edan metu!gambar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

ngluwari saga Pet Рiku luwih akèh melu saka iku katon!

"Aku tresna Candy lan uncalan pears watara, If I wanted to rescue pets I'd head to an animal shelter" uga sing ana soko aku pracaya aku uga wis ngandika. If you've ever embarked upon a King adventure then you may have some idea what you are in[Continue reading]

Iku sing go 'Boom!’ ~ Pet Rescue Mercon

Salah siji sing paling Handy pribadi sampeyan duwe akses kanggo ing Pet Rescue punika mercon, Yen katon ing sisih tengen ngisor layar, sampeyan bakal nemokake meter sethitik sing kabutuhan kanggo panganan karo TCTerms, ageng ing kombinasi sing luwih apik. Fill this meter by[Continue reading]

Umum Pet Rescue diwenehi tip

If you've committed to the Pet rescue voyage here are a few hints, tips lan trik kanggo mbantu bebarengan dalan! Yen sampeyan arep katresnan sethitik sing kudu menehi katresnan sethitik! - Spending the time to send your friends lives every time you log in (or a[Continue reading]

Rembugan Pet Rescue Saga lan Facebook

Supaya dening saiki uga wis figured metu sing ora bisa everyone sing penggemar saka iki game, uga mundhut sing! Problem is many 'anti-gamers' enjoy a good old whinge but there are ways you can keep your appetite for lives and helping hands happily fed and the wingers[Continue reading]

level 27 – Pet Rescue Saga

Supaya Level 27 wiwit mati cukup innocently, albeit a little 'Matrix' with the suspended blocks. Ana Petunjuk Handy sawetara lan tips kanggo njupuk liwat tataran iki karo nomer sing bener pets ngluwari lan nomer prayoga lintang kanggo boot! First[Continue reading]

level 59 – Pet Rescue Saga

Oh sandi, game sethitik manis wis nandang gerah rada menarik akhir-akhir iki! Apa maksud kejem padha gawe King duwe ing nyimpen kanggo iki pets apes miskin sabanjuré? level 59 iku sawijining tingkat looking resik, the pets actually get a break on this one as[Continue reading]

Pet Rescue Saga – level 29

Uga kang menehi kritik dening tumpukan saka kanca-kanca aku wis sprawled liwat tingkat 29 marker I'm going to make a judgement call and say its a tricky one. Karo adil ngresiki 99% saka pamblokiran lan entuk 16 000 points I'm having flashbacks and remembering[Continue reading]

Pet Rescue – level 43

Now don't freak out! level 43 Katon intimidating nanging sawijining kabeh nggetak, fishies sethitik bakal aman sadurunge ngerti! Loro dislametak√© kene kanggo nyimpen papat pets (iwak kabeh njaluk) lan entuk minimal 24 000 Nilai, peice saka cake! … [Continue reading]