level 69

gambar

level 69

Ing tingkat iki sing tasked karo nggawa patang pets kanggo dhasar kanggo rescuing lan entuk 20 000 Nilai, kajaba tingkat iki supaya angel sing diwenehi enem pets digarap, sedih nanging bener, sampeyan bisa nyelehake loro mati pojok lan isih wis!

gambarKanggo sawetara alesan pamblokiran ing tingkat iki mung dont nambah munggah kanggo nggawe kombinasi gedhe, ana mercon supaya basa ingkang dipunanggé lan bab mung warta apik ana watesan ing nomer saka gerakane.

Kothak Metal, kandang lan dikunci munggah rocks nambah Spice sing sethitik kanggo kare wis panas, bom ana ing kasus kaca sing perlu smashing sadurunge bisa digunakake lan iku apike (maca minangka 'idea gedhe, mung nindakaken!') kanggo Smash bom mbukak sadurunge mbukak kunci rocks..yeah minangka Aku ditemokake mengkono iki ing urutan salah bisa nemen dampen geni Panjenengan!

gambar

Selehake kothak logam sak bom numpes wong-wong mau.

Yen sampeyan bisa nyoba kanggo klumpukne kothak logam sak bom sing wis bejat mbukak, iki bakal bantuan numpes wong-wong mau kanggo bebarengan lan kanggo kabeh. Cara liyane, sampeyan uga bisa kanggo numpes wong-wong mau kanggo ninggalake wong ing ndhuwur kolom lan supaya wong-wong mau njaluk kalah mati minangka gulungan Layar, iki bisa dadi angel sanadyan kaya ana cenderung bakal soko lungguh ing wong-wong mau mung minangka iki bab kanggo kelakon…utawa ing cilik nalika mengkono, Aku wis di buwang supaya akeh pets mati nyoba kanggo pass iki tingkat!

Nanging kaya kabeh angel game King iku bisa! mung Yahoo kanggo nggawe pamblokiran saka werna lan milih gerakane Panjenengan wisely, elinga saben pamindhahan wis akibat, penggambaran metu cara paling apik kanggo mbukak nganti saperangan kombinasi punika pungkasanipun kagelar tombol kanggo game. Kanthi sabar sethitik, akèh luck lan menehi hasil gedhe saka strategi sampeyan bakal bisa kanggo wong edan metu!gambar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

ngluwari saga Pet – iku luwih akèh melu saka iku katon!

gambar“Aku tresna Candy lan uncalan pears watara, Yen aku wanted kanggo pets ngluwari aku Kepala menyang papan perlindungan kéwan” uga sing ana soko aku pracaya aku uga wis ngandika. Yen wis tau minggah marang ngulandara King banjur sampeyan bisa duwe sawetara idea apa sing ana ing kanggo….mung ora bisa diapusi dening werna ceria lan highlights cute Pet Rescue…“Iku bakal dadi fun padha ngandika, gabung kita padha ngandika! sing gedhe ing game sampeyan bakal tresna iki” Dheweke wis! uga ya dadi metu iku fun, ing gawe ketagihan 'Aku malah ora bisa yen aku pets nyata malah dhewe maneh’ jenis cara!

gambarSo if you’ve crushed your way through a tonne of candy and defied gravity to prove the aerodynamic aptitude of your Papa Pears and are ready for some more thrilling adventures then please join us on our voyage of discovery through the gnarly world that is home to the pet Rescue Saga. Sasaran saka game iku kanggo aman nggawa mudhun pets kanggo ngisor layar kanthi Mbusak pamblokiran colored ngisor mau. Mbusak pamblokiran sampeyan kudu klik ing loro utawa luwih gandhengan pamblokiran saka werna padha, liyane pamblokiran gabungan lan ngankat sing luwih dhuwur TCTerms, lan langkung cepet pets miskin tekan ngisor.

Saben tingkat wis kalih dislametaké; ngluwari nomer tartamtu pets lan skor nomer tartamtu TCTerms, gampang tengen! sampean sing paling aku panginten ing kawitan banget! Now there are some funky boosters available that are definitely handy in clearing unwanted blocks, nanging aku ora coiner a, ora ketompo carane aku katon ing iku ana cara aku bisa mbecikake mbayar kanggo muter game lan kabar becik sampeyan ampun kudu, kabeh tingkat achievable tanpa boosters tuku…Nanging sampeyan kudu Resor kanggo ngemis kanca kanggo urip!

gambar

Ati-ati aja supaya pets tiba.

Sing mbusak adoh pamblokiran layar gulungan mudhun, siasat apa pamblokiran (utawa pets) ing sisih ndhuwur layar nalika sampeyan mbukak metu saka kombinasi kanggo make tiba kanggo demise sing, Handy yen lagi pamblokiran bayangan, not so much when they are essential pets needing rescue. Score enough points in succession however and in some levels you are rewarded with a firecracker that can clear an entire vertical column of blocks, banget Handy tenan! Pet Rescue Saga punika baris ngisor game liyane strategi lan skill karo jeblugan prayoga sawetara di buwang ing kanggo seneng-seneng. Aja nglokro dening introduksi Luwih kejem sandi…Aku Matur nuwun macet ing tingkat insanely angel ing moment..so ana sing!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Iku sing go 'Boom!’ ~ Pet Rescue Mercon

Salah siji sing paling Handy pribadi sampeyan duwe akses kanggo ing Pet Rescue punika mercon, Yen katon ing sisih tengen ngisor layar, sampeyan bakal nemokake meter sethitik sing kabutuhan kanggo panganan karo TCTerms, ageng ing kombinasi sing luwih apik. Fill this meter by[Continue reading]

Umum Pet Rescue diwenehi tip

If you've committed to the Pet rescue voyage here are a few hints, tips lan trik kanggo mbantu bebarengan dalan! Yen sampeyan arep katresnan sethitik sing kudu menehi katresnan sethitik! - Spending the time to send your friends lives every time you log in (or a[Continue reading]

Rembugan Pet Rescue Saga lan Facebook

Supaya dening saiki uga wis figured metu sing ora bisa everyone sing penggemar saka iki game, uga mundhut sing! Problem is many 'anti-gamers' enjoy a good old whinge but there are ways you can keep your appetite for lives and helping hands happily fed and the wingers[Continue reading]

level 27 – Pet Rescue Saga

Supaya Level 27 wiwit mati cukup innocently, albeit a little 'Matrix' with the suspended blocks. Ana Petunjuk Handy sawetara lan tips kanggo njupuk liwat tataran iki karo nomer sing bener pets ngluwari lan nomer prayoga lintang kanggo boot! First[Continue reading]

level 59 – Pet Rescue Saga

Oh sandi, game sethitik manis wis nandang gerah rada menarik akhir-akhir iki! Apa maksud kejem padha gawe King duwe ing nyimpen kanggo iki pets apes miskin sabanjuré? level 59 iku sawijining tingkat looking resik, the pets actually get a break on this one as[Continue reading]

Pet Rescue Saga – level 29

Uga kang menehi kritik dening tumpukan saka kanca-kanca aku wis sprawled liwat tingkat 29 marker I'm going to make a judgement call and say its a tricky one. Karo adil ngresiki 99% saka pamblokiran lan entuk 16 000 points I'm having flashbacks and remembering[Continue reading]

Pet Rescue – level 43

Now don't freak out! level 43 Katon intimidating nanging sawijining kabeh nggetak, fishies sethitik bakal aman sadurunge ngerti! Loro dislametaké kene kanggo nyimpen papat pets (iwak kabeh njaluk) lan entuk minimal 24 000 Nilai, peice saka cake! … [Continue reading]

tips lan trik Top Pet Rescue

Yen sampeyan nemokake dhewe macet ing tingkat Saga Pet Rescue golek sawetara solace ing kasunyatan sing mbokmenawa ora piyambak! Kabar apik ana sawetara Sastranegara kasedhiya kanggo nyoba lan kawigaten dalan liwat sawetara kaping angel. The key to this game in[Continue reading]