Pet Rescue Saga Facebook Game

Pet Rescue Saga Facebook – Luwih saka 10 yuta wong wis muter ing game Pet Rescue Saga Facebook.

Kanggo nyambung karo Pet Rescue Saga, mlebu Facebook dina lan miwiti muter free!

Pet Rescue Saga, saka produsen Candy Crush Saga & Farm Heroes Saga!

Cocog loro utawa luwih blok kanthi warna sing padha kanggo mbusak level lan nylametake pets saka penjahat Pet sing ala.! Obahe diwatesi supaya rencana kasebut kanthi teliti. Skills teka-teki Panjenengan bakal dites karo jam blok busting fun malah luwih saka Candy tresna Cidra!

Pet Rescue Saga Facebook

Ana kedadeyan sing ora nyenengake sawise kunjungan Puppy! Gabung kanggo mbantu Lady Catalina! The Sunny Fields Villa kalebu:

Pet Rescue Saga Facebook

-Seneng episode 'Grand Piano Ballroom’ lan 'Balkon cahya rembulan'! Kanthi TINGKAT ANYAR iki, saiki ana luwih saka 4600 tingkat fun kanggo sampeyan seneng ūüôā
-Misi liyane, tantangan, lan surprises!

Saiki, Facebook saiki tetep dadi platform paling apik kanggo muter akeh game sing nyenengake.
Platform sosial terus berkembang kanthi menehi pangguna perasaan sing apik babagan apa sing bisa dirasakake game sing nyenengake.
Ana nomer akeh ndhuwur Facebook game anyar kanggo Pick saka, gumantung saka pilihan lan rasa.
Dadi game perang, teka-teki, game kasual, game olahraga, game aksi, lsp, kabeh sing dikategorikaké lan pancene kelangan kanggo nggawe dina.
Lan ing kene, kita bakal ngomong babagan Playing Pet Rescue Saga.

level 69

gambar

level 69

Ing tingkat iki sing tasked karo nggawa patang pets kanggo dhasar kanggo rescuing lan entuk 20 000 Nilai, kajaba tingkat iki supaya angel sing diwenehi enem pets digarap, sedih nanging bener, sampeyan bisa nyelehake loro mati pojok lan isih wis!

gambarKanggo sawetara alesan pamblokiran ing tingkat iki mung dont nambah munggah kanggo nggawe kombinasi gedhe, ana mercon supaya basa ingkang dipunanggé lan bab mung warta apik ana watesan ing nomer saka gerakane.

Kothak Metal, kandang lan dikunci munggah rocks nambah Spice sing sethitik kanggo kare wis panas, bom ana ing kasus kaca sing perlu smashing sadurunge bisa digunakake lan iku apike (maca minangka 'idea gedhe, mung nindakaken!') kanggo Smash bom mbukak sadurunge mbukak kunci rocks..yeah minangka Aku ditemokake mengkono iki ing urutan salah bisa nemen dampen geni Panjenengan!

gambar

Selehake kothak logam sak bom numpes wong-wong mau.

Yen sampeyan bisa nyoba kanggo klumpukne kothak logam sak bom sing wis bejat mbukak, iki bakal bantuan numpes wong-wong mau kanggo bebarengan lan kanggo kabeh. Cara liyane, sampeyan uga bisa kanggo numpes wong-wong mau kanggo ninggalake wong ing ndhuwur kolom lan supaya wong-wong mau njaluk kalah mati minangka gulungan Layar, iki bisa dadi angel sanadyan kaya ana cenderung bakal soko lungguh ing wong-wong mau mung minangka iki bab kanggo kelakon…utawa ing cilik nalika mengkono, Aku wis di buwang supaya akeh pets mati nyoba kanggo pass iki tingkat!

Nanging kaya kabeh angel game King iku bisa! mung Yahoo kanggo nggawe pamblokiran saka werna lan milih gerakane Panjenengan wisely, elinga saben pamindhahan wis akibat, penggambaran metu cara paling apik kanggo mbukak nganti saperangan kombinasi punika pungkasanipun kagelar tombol kanggo game. Kanthi sabar sethitik, akèh luck lan menehi hasil gedhe saka strategi sampeyan bakal bisa kanggo wong edan metu!gambar

ngluwari saga Pet Рiku luwih akèh melu saka iku katon!

"Aku tresna Candy lan uncalan pears watara, Yen aku pengin nylametake kewan, aku bakal pindhah menyang papan perlindungan kewan" uga sing ana soko aku pracaya aku uga wis ngandika. Yen sampeyan wis nate miwiti petualangan King, sampeyan bisa uga duwe ide babagan apa sing sampeyan lakoni … [Terus maca]

Iku sing go 'Boom!’ ~ Pet Rescue Mercon

Salah siji sing paling Handy pribadi sampeyan duwe akses kanggo ing Pet Rescue punika mercon, Yen katon ing sisih tengen ngisor layar, sampeyan bakal nemokake meter sethitik sing kabutuhan kanggo panganan karo TCTerms, ageng ing kombinasi sing luwih apik. Isi meter iki kanthi … [Terus maca]

Umum Pet Rescue diwenehi tip

Yen sampeyan wis setya menyang pelayaran nylametake Pet, ana sawetara pitunjuk, tips lan trik kanggo mbantu bebarengan dalan! Yen sampeyan arep katresnan sethitik sing kudu menehi katresnan sethitik! - Mbuwang wektu kanggo ngirim urip kanca saben sampeyan mlebu (utawa a … [Terus maca]

Rembugan Pet Rescue Saga lan Facebook

Supaya dening saiki uga wis figured metu sing ora bisa everyone sing penggemar saka iki game, uga mundhut sing! Masalahe akeh 'anti-gamer' sing seneng ngeluh nanging ana cara sampeyan bisa njaga napsu kanggo urip lan nulungi tangan kanthi seneng lan sayap. … [Terus maca]

level 27 – Pet Rescue Saga

Supaya Level 27 wiwit mati cukup innocently, sanajan 'Matrix' sethitik karo pamblokiran dilereni soko tugas. Ana Petunjuk Handy sawetara lan tips kanggo njupuk liwat tataran iki karo nomer sing bener pets ngluwari lan nomer prayoga lintang kanggo boot! Pisanan … [Terus maca]

level 59 – Pet Rescue Saga

Oh sandi, game sethitik manis wis nandang gerah rada menarik akhir-akhir iki! Apa maksud kejem padha gawe King duwe ing nyimpen kanggo iki pets apes miskin sabanjur√©? level 59 iku sawijining tingkat looking resik, pets bener njaluk break siji iki minangka … [Terus maca]

Pet Rescue Saga – level 29

Uga kang menehi kritik dening tumpukan saka kanca-kanca aku wis sprawled liwat tingkat 29 marker Aku arep nelpon pangadilan lan ngandika iku angel. Karo adil ngresiki 99% saka pamblokiran lan entuk 16 000 TCTerms Aku gadhah flashbacks lan ngelingi … [Terus maca]

Pet Rescue – level 43

Saiki aja wedi! level 43 Katon intimidating nanging sawijining kabeh nggetak, fishies sethitik bakal aman sadurunge ngerti! Loro dislametak√© kene kanggo nyimpen papat pets (iwak kabeh njaluk) lan entuk minimal 24 000 Nilai, peice saka cake! … [Terus maca]