level 69

gambar

level 69

Ing tingkat iki sing tasked karo nggawa patang pets kanggo dhasar kanggo rescuing lan entuk 20 000 Nilai, kajaba tingkat iki supaya angel sing diwenehi enem pets digarap, sedih nanging bener, sampeyan bisa nyelehake loro mati pojok lan isih wis!

gambarKanggo sawetara alesan pamblokiran ing tingkat iki mung dont nambah munggah kanggo nggawe kombinasi gedhe, ana mercon supaya basa ingkang dipunanggé lan bab mung warta apik ana watesan ing nomer saka gerakane.

Kothak Metal, kandang lan dikunci munggah rocks nambah Spice sing sethitik kanggo kare wis panas, bom ana ing kasus kaca sing perlu smashing sadurunge bisa digunakake lan iku apike (maca minangka 'idea gedhe, mung nindakaken!') kanggo Smash bom mbukak sadurunge mbukak kunci rocks..yeah minangka Aku ditemokake mengkono iki ing urutan salah bisa nemen dampen geni Panjenengan!

gambar

Selehake kothak logam sak bom numpes wong-wong mau.

Yen sampeyan bisa nyoba kanggo klumpukne kothak logam sak bom sing wis bejat mbukak, iki bakal bantuan numpes wong-wong mau kanggo bebarengan lan kanggo kabeh. Cara liyane, sampeyan uga bisa kanggo numpes wong-wong mau kanggo ninggalake wong ing ndhuwur kolom lan supaya wong-wong mau njaluk kalah mati minangka gulungan Layar, iki bisa dadi angel sanadyan kaya ana cenderung bakal soko lungguh ing wong-wong mau mung minangka iki bab kanggo kelakon…utawa ing cilik nalika mengkono, Aku wis di buwang supaya akeh pets mati nyoba kanggo pass iki tingkat!

Nanging kaya kabeh angel game King iku bisa! mung Yahoo kanggo nggawe pamblokiran saka werna lan milih gerakane Panjenengan wisely, elinga saben pamindhahan wis akibat, penggambaran metu cara paling apik kanggo mbukak nganti saperangan kombinasi punika pungkasanipun kagelar tombol kanggo game. Kanthi sabar sethitik, akèh luck lan menehi hasil gedhe saka strategi sampeyan bakal bisa kanggo wong edan metu!gambar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

ngluwari saga Pet – iku luwih akèh melu saka iku katon!

gambar“Aku tresna Candy lan uncalan pears watara, Yen aku wanted kanggo pets ngluwari aku Kepala menyang papan perlindungan kéwan” uga sing ana soko aku pracaya aku uga wis ngandika. Yen wis tau minggah marang ngulandara King banjur sampeyan bisa duwe sawetara idea apa sing ana ing kanggo….mung ora bisa diapusi dening werna ceria lan highlights cute Pet Rescue…“Iku bakal dadi fun padha ngandika, gabung kita padha ngandika! sing gedhe ing game sampeyan bakal tresna iki” Dheweke wis! uga ya dadi metu iku fun, ing gawe ketagihan 'Aku malah ora bisa yen aku pets nyata malah dhewe maneh’ jenis cara!

gambarSo if you’ve crushed your way through a tonne of candy and defied gravity to prove the aerodynamic aptitude of your Papa Pears and are ready for some more thrilling adventures then please join us on our voyage of discovery through the gnarly world that is home to the pet Rescue Saga. Sasaran saka game iku kanggo aman nggawa mudhun pets kanggo ngisor layar kanthi Mbusak pamblokiran colored ngisor mau. Mbusak pamblokiran sampeyan kudu klik ing loro utawa luwih gandhengan pamblokiran saka werna padha, liyane pamblokiran gabungan lan ngankat sing luwih dhuwur TCTerms, lan langkung cepet pets miskin tekan ngisor.

Saben tingkat wis kalih dislametaké; ngluwari nomer tartamtu pets lan skor nomer tartamtu TCTerms, gampang tengen! sampean sing paling aku panginten ing kawitan banget! Now there are some funky boosters available that are definitely handy in clearing unwanted blocks, nanging aku ora coiner a, ora ketompo carane aku katon ing iku ana cara aku bisa mbecikake mbayar kanggo muter game lan kabar becik sampeyan ampun kudu, kabeh tingkat achievable tanpa boosters tuku…Nanging sampeyan kudu Resor kanggo ngemis kanca kanggo urip!

gambar

Ati-ati aja supaya pets tiba.

Sing mbusak adoh pamblokiran layar gulungan mudhun, siasat apa pamblokiran (utawa pets) ing sisih ndhuwur layar nalika sampeyan mbukak metu saka kombinasi kanggo make tiba kanggo demise sing, Handy yen lagi pamblokiran bayangan, not so much when they are essential pets needing rescue. Score enough points in succession however and in some levels you are rewarded with a firecracker that can clear an entire vertical column of blocks, banget Handy tenan! Pet Rescue Saga punika baris ngisor game liyane strategi lan skill karo jeblugan prayoga sawetara di buwang ing kanggo seneng-seneng. Aja nglokro dening introduksi Luwih kejem sandi…Aku Matur nuwun macet ing tingkat insanely angel ing moment..so ana sing!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Iku sing go 'Boom!’ ~ Pet Rescue Mercon

gambarSalah siji sing paling Handy pribadi sampeyan duwe akses kanggo ing Pet Rescue punika mercon, Yen katon ing sisih tengen ngisor layar, sampeyan bakal nemokake meter sethitik sing kabutuhan kanggo panganan karo TCTerms, ageng ing kombinasi sing luwih apik. Isi meter iki dening bricks Mbusak lan katon sethitik mercon, permata sethitik banget terkenal, mung nggawa ing kolom sing kudu mbusak (kaya siji karo ditibakake ing bantala, kirik paningalan ing ndhuwur bab bakal tipped mati) lan kolom iki kalebu samubarang kothak logam utawa kasus kaca bakal destroyed..except kanggo bricks caged utawa dikunci, padha mbutuhake mbukak kunci pisanan.

gambar

Sampeyan bisa kempal cracker karo asli bener lan pilih obah ijo kanggo geni!

Kabar apik pets ketoke tresna mercon lan cukup seneng seger liwat bledosan lan Scurry mati kanggo ngisor (*Wigati iki ora aplikasi ing urip nyata, paling asu iku abot pyrotechnophobes!). Learning carane nggawe firecrackers iki cepet lan luwih irit lan ngerti yen kanggo nggunakake lan nalika nyumerepi kanggo wong-wong mau mbok menawa siji saka skills utama saka game iki!

Dont kudu nganggo mercon sanalika katon, ora arep ngendi wae nanging mung tetep ing atine sing mung bisa duwe siji ing wektu, poin luwih sampeyan entuk ora bakal disimpen ing meter. Sampeyan mung bisa miwiti entuk krupuk yen siji wis budhal. Amarga aku iki kaya kanggo nyetel mati krupuk sing lagi katon. Yen sampeyan duwe pet sing nyedhot ing lis bumi utawa pipa sampeyan bisa nabrak wong mati dening manggonke mercon sing munggah kolom kiwa sawijining (Aja takon kula kok pets ampun tiba sisih tengen!)

Setelan mati cracker iku mung prakara salah siji milih obah ijo, utawa yen sampeyan ngganti pikiran lan pengin nyumerepi kanggo iku mung kenek abang 'X'. Tetep wonten ing pikiran sing ora pamblokiran tansah terus mudhun, padha duwe karep kanggo ceblok menyang papan, kang asring bisa spoil alur yen nyoba kanggo nyiyapake sawetara kombinasi amba. Yen pamblokiran ing ngisor Papan karo apa-apa ing ndhuwur mau kanggo isi ing papan padha scoot liwat (maneh ngiwa) lan melu munggah karo sembarang pamblokiran isih liyane . Iki banget Handy kanggo mbudidaya utamané nalika sampeyan kudu mbusak persentasi tartamtu saka pamblokiran metu saka cara kanggo nepaki adil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Umum Pet Rescue diwenehi tip

gambarYen sampeyan wis setya rescue voyage Pet kene sawetara diwenehi, tips lan trik kanggo mbantu bebarengan dalan!

  • gambarYen sampeyan arep katresnan sethitik sing kudu menehi katresnan sethitik! – Spending the time to send your friends lives every time you log in (utawa dijaluk kanggo nglakoni) cara paling apik kanggo mesthekake kothak layang dhewe bakal bursting karo sanity nyimpen mbiyantu katresnan. Menehi sethitik njaluk sethitik!
  • gambarPadha ora kabeh sing marang! – sawijining mung ora fun..but uga cocog ing kasus iki, nalika sampeyan mbukak nganti game pet saga sampeyan asring ketemu karo layar prompting sampeyan ngirim gesang, gerakane utawa ajakanipun kanggo kanca-kanca…AJA ngirim ajakanipun, akeh yen wong ora muter saiki padha dont arep dadi, salah siji sing utawa padha manggon ing parang. Kirimi gesang lan gerakane kanggo kanca-kanca sing wis muter, nanging ngirim metu ajakanipun namung iklan kanggo King lan upsets akèh wong, utamané sing ora banget tech sawy lagi biasane kanggo nampa saben kabar minangka email banget.
  • gambarGunakake gerakane Panjenengan! – Boten kados Candy Basah lan Papa woh pir Saga sembarang ngiwa liwat gerakane ing Pet Rescue Saga ora njaluk nguripake menyang bonus nilai nalika dislametaké sing rampung, sapisan pets sing ngluwari lan adil Nilai Panjenengan wis ketemu sing paling end..thankyou kanggo muter, mindhah nengen saiki! so if you really want to earn those three stars I suggest you work your last pet to the bottom and sit it on top of a fail proof group of blocks that you can clear with your very last move or if you have a firecracker to use you can always go with that.
  • gambarNgalahake pamblokiran mati! – Metal boxes are pains in the neck! akeh Cheers kanggo sing! mung ana rong cara kanggo mbusak mau saka Papan kanggo; jotosan wong munggah utawa ngalahake wong mati. Nggunakake bom sampeyan bisa mbusak nganti papat kothak ing wektu utawa nyoba kanggo ninggalake wong ing ndhuwur column supaya tipped mati sapisan layar gerakane mudhun. Ana apa-apa luwih mumetake saka battling dalan kanggo dhasar mung kanggo golek sampeyan duwe cute lan alus perched ing kothak!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)

Rembugan Pet Rescue Saga lan Facebook

gambarSupaya dening saiki uga wis figured metu sing ora bisa everyone sing penggemar saka iki game, uga mundhut sing! Masalah punika akeh 'anti-tukang game’ seneng whinge lawas apik nanging ana cara sampeyan bisa tetep napsu kanggo urip lan tangan ngewangi seneng panganan lan wingers seneng silenced!

  • Golek allies, ngirim metu bengok metu status nelpon marang kabeh fellow tukang game, sapa sing main sembarang game ing Facebook mangerténi Nilai saka Persahabatan bebarengan ono gunane gedhe. Iki ora mung winates kanggo Pet Rescue banget, sembarang petani hardcore utawa crushers Candy bakal seneng kanggo ngeruk bali ing bali kanggo sing sethitik ing bali!
  • gambargambarSawise sampeyan wis figured metu sing kanca-kanca nyata sing nambah wong-wong mau kabeh menyang dhaptar pinter. Banjur saben-saben sampeyan ngirim apa-apa Pet Rescue mung dadi manawa kanggo milih dhaftar iki minangka pirsawan. Sampeyan umume bisa milih antarane umum, kanca-kanca, kanca cedhak lan sembarang dhaptar pinter sampeyan uga wis digawe. Get menowo karo setelan privasi panjenengan, iku ora bisa aja gawe piala sembarang kanggo bukak maneh setelan saben saiki banjur tho!
  • Matesi pirsawan kanggo kang app bisa ngirim ing atas, kita kabeh wis katon ing asil app gone wild, ngirim metu panjalukan kanggo ngrampungake kanca-kanca acak ngiwa hak lan pusat. Pindhah menyang setelan banjur menyang setelan aplikasi banjur pilih 'mung kula’ ngene kaget ing pinten iku iki ngirim ing atas, ora wonder sawetara wong njaluk sethitik nesu! wong pancene ampun kudu ngerti kerep nggawe mercon utawa pass kanca ing leaderboard…game sajujure aku (kathah) lan app sing malah diblokir saka feed warta sandi.
  • gambarNgandika saka Watesan app bisa mbayar kanggo sijine metu status sethitik saben saiki banjur yen sampeyan copping saran menyang negatif sethitik babagan carane akeh sing ngirim, apa-apa banget serem mung ngelingake wong sing padha bisa mencet 'sethitik X’ ing sudhut tengen ndhuwur kirim sembarang ban saka feed warta sing rampung. Wangsulan: Bab ingkang scariest babagan facebook punika saestu nomer wong sing ora duwe idea apa sing dilakoni!
  • Yen sampeyan macet ing kreteg sing perlu bantuan saka kanca kanggo nglintasi lan kanca-kanca mung ora njupuk pleas nekat kanggo bantuan (ngerti nalika sawijining wis kaya kabèh jam lan sampeyan mung duwe loro saka telung liwat) sampeyan bisa tansah medhot saka facebook lan ngrampungake tugas manual. iki temenan mung bisa dianggo yen sampeyan ana ing piranti kayata telpon.
  • Lan pungkasanipun dudu tip facebook nanging elinga yen sampeyan bisa duwe 5 urip ing saben piranti sampeyan wis game dimuat ing, supaya ipad, iPhone, laptop, desktop (tiyang sepah / partner utawa childs telpon!) gambar
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

level 27 – Pet Rescue Saga

gambar

level 27

Supaya Level 27 wiwit mati cukup innocently, mesthio 'Matrix sethitik’ karo pamblokiran dilereni soko tugas. Ana Petunjuk Handy sawetara lan tips kanggo njupuk liwat tataran iki karo nomer sing bener pets ngluwari lan nomer prayoga lintang kanggo boot!

  • Kaping kabeh sawijining apik kanggo ngerti sing pets mung medun siji ing wektu, ampun keganggu nyoba kanggo ngowahi mudhun maneh ing sisih liya Papan yen pet punika macet, iku mung gelem karya. Yen pet punika ing pickle nyoba lan nggabungake pamblokiran watara utawa Yahoo kanggo sawetara combos amba lan nggunakake mercon a!
  • Gunakake balon wisely! Ana cukup balon colored sawetara di buwang watara ing Papan iki lan padha bisa banget Handy. Digunakake kanggo mbusak pamblokiran ngisor pet utawa kanggo nggabungake munggah bank-bank ing pamblokiran colored padha. Ing bab mung luwih saka nggunakake siji balon kanggo nggawe sawetara combos amba kanggo nggunakake rong (werna …temenan!)
  • gambar

    Dilereni soko tugas pamblokiran sapa?

  • Tetep wonten ing pikiran tingkatan iki kusu nomer winates saka gerakane, 60 ing kasunyatan lan sing duwe 8 pets kanggo ngluwari supaya tetep 'dilly dally’ kanggo minimal, ngurus bisnis page, iki game ora playtime!
  • Mercon minangka tansah ana kanca-kanca, yen sampeyan entuk siji nggunakake iku kanggo ngowahi mudhun pet, ora akeh titik ing nyimpen iku utawa 'dina udan’ bakal marang kowé, sakdurungé éling!
  • Yahoo kanggo mbusak kabeh siji werna kanggo Skor poin amba, balon sing Handy nanging ora penting kanggo nindakake iki. Damel tigang lintang wis becik nanging mbudidaya prioritas wis ngluwari pets miskin sethitik! Mung bisa siji kolom ing wektu lan sampeyan bakal duwe iki rampung ing wektu ora. Yen sampeyan duwe sawetara gerakane ngiwa liwat iki bakal nambah kanggo skor utawa sampeyan bisa nyetel pet munggah banjur bisa ing damel sawetara nilai. Supaya sampeyan mbukak mata kanggo pamblokiran multiplier! padha bisa nggawe prabédan amba kanggo skor utamané yen sampeyan gabungke sawetara bebarengan!

    gambar

    Njabut kabeh nanging siji werna bisa nggawe kanggo sawetara TCTerms amba damel!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

level 59 – Pet Rescue Saga

Oh sandi, game sethitik manis wis nandang gerah rada menarik akhir-akhir iki! Apa maksud kejem padha gawe King duwe ing nyimpen kanggo iki pets apes miskin sabanjuré? level 59 iku sawijining tingkat looking resik, pets bener njaluk break ing siji iki minangka adil iku kanggo mbusak 85% saka pamblokiran lan entuk 15 000 Nilai, apa sing ngomong? muni gampang…yeah sawijining gampang…gampang tingkat toughest durung!

gambar

level 59

Dadi apa kita apa? uga bab ketok iku kanggo njupuk saben ons luck sampeyan bisa remet metu saben nyoba lan mbukak karo! Sampeyan saenipun arep nggawe kombinasi amba, lan nalika iki muni becik lan prasaja kasunyatan punika sampeyan lagi ora arep bakal diwenehi kombinasi amba. Ing kasunyatan jumlah kombinasi sing diwenehi ing kabeh iku cantik nyusahake. Saben nyoba aku digawe (lan boy ana akeh!) tau ngasilaken ing mercon siji kang diprodhuksi, banget kuciwo!

gambarNanging iku afterall bisa, sampeyan mung duwe kanggo antisipasi ngendi pamblokiran bakal tiba lan kasebut kanthi teliti, rencana serangan cara iki. Siji banget handy tip is that you can make combinations above diamonds before they smash. Dadi yen sampeyan sedhela weruh kombinasi sing bakal tahan mung nganti kothak shatters mirah lan cocog lemah banjur dening kabeh liya kenek iku sadurunge mengkono.

Nyoba lan tokoh metu apa paling apik yen dianggo kanggo sampeyan, sawetara game aku teka cedhak apa saka ndhuwur mudhun lan liyané terus cepet saka ngisor munggah, nanging tombol carane nggambarake paling gampang…oh durung aku sebutno luck? (*oh sing duwe saperangan saka boosters nyisakke ngiwa liwat saka Freebies sing padha diwenehi ing awal iki uga mung dadi tingkat kanggo kokain mau metu ing!)

Wangsulan: Bab ingkang paling mumetake bab tingkat iki iku katon supaya gampang! sampeyan bisa uga kudu gumantung marang pamblokiran gabung munggah bebarengan padha kenek ngisor, ing kasunyatan iki kabukti dadi bagéan banget terkenal sukses sandi! ~ Apik luck! gambar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Pet Rescue Saga – level 29

gambar

level 29

Uga kang menehi kritik dening tumpukan saka kanca-kanca aku wis sprawled liwat tingkat 29 panandha aku arep nelpon paukuman lan ngomong sawijining siji angel. Karo adil ngresiki 99% saka pamblokiran lan entuk 16 000 Nilai Aku gadhah flashbacks lan ngelengke kok iki wis dadi mandeg jugangan saka sawetara dawa kanggo supaya akeh.

Ora hard, sawijining frustratingly hard!

Menawa aku bisa nindakake iku supaya sampeyan bisa, sawijining mung prakara pikiran maju lan babagan penggambaran metu jalaran saka tumindak kita (wow aku muni kaya guru kelas 10 sandi!)

gambar

Njupuk bom ing kiwa mudhun kanggo pamblokiran iku prioritas kawitan.

Kaping kabeh Burst kabeh balon ing banget kiwa nganti bom cocog ing kandang kawat, banjur jotosan munggah! iki bakal menehi sawetara headway. Bisa cara bebarengan nganti sampeyan murah tombol kanggo rocks dikunci munggah, lan ngeculake mau sapisan tombol free. Coba lan nyimpen balon Panjenengan isih, padha bakal teka ing Handy rauh. Sawise sampeyan wis dikunci baris saka rocks lan roh padha mati menyang ether sampeyan bisa miwiti popping balon. Sampeyan bakal sok dong mirsani sing bursting balon bisa mbukak kunci sawetara kandang ing wektu, nanging mung kanthi ndamu nganti pamblokiran jejer, sing ora bursting pamblokiran nang kandang nanging sing gedhe-gedhe jejere! Aja mbukak banget boten sae yen sampeyan wis dropped layar cukup miwiti kanggo break mbukak kandang saka ngisor, ngreksa minangka akeh balon sabisa…padha tansah koyone teka ing Handy, nanging tetep layar sing obah mudhun.

gambar

Tombol mbukak kunci bricks

Iki ora tingkat ngendi gerakane sing diwatesi supaya kenek iku, nanging ampun kesupen bab firecrackers Panjenengan, digunakake wisely lan elinga yen sampeyan bisa miwiti entuk liyane nganti siji wis disetel mati. Yen sampeyan duwe siji ing Papan lan pesawat kabèh munggah kombinasi amba ahead Mungkin mung nyetel iku mati lan mbusak sethitik liyane. Elingi layar ora gelem nyelehake mudhun yen ana gerakane lan pamblokiran utawa balon nyekeli munggah.

gambar

Gadhah bom ing ngisor bisa banget Handy!

Ana luwih tombol ing ngisor iki lan firecrackers sampurna kanggo freeing wong. Tansah adil ing atine kowe, ampun golek dhewe ing sisih ngisor layar karo licorice kabeh limo tas saka pamblokiran colored ngiwa liwat lan mikir 'ngendi sing pets?’ Yahoo iku kanggo mbusak 99% saka pamblokiran ….doh! Iki tegese sampeyan bisa mung duwe 1 kiwa! Yahoo supaya werna bebarengan lan yen sampeyan bisa nyimpen bom kanggo ngisor Aku pitutur marang kowe iki bakal teka ing Handy, pesti kowe bakal mungkasi munggah karo rong pamblokiran…yeah, durung aku sebutno mumetake?

gambar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Pet Rescue – level 43

gambar

level 43

Saiki ora freak metu! level 43 Katon intimidating nanging sawijining kabeh nggetak, fishies sethitik bakal aman sadurunge ngerti! Loro dislametaké kene kanggo nyimpen papat pets (iwak kabeh njaluk) lan entuk minimal 24 000 Nilai, peice saka cake! …uga iku yen sampeyan nggunakake Sastranegara, digunakake iki bisa njaluk banget tumoto!

gambar

Ceiling mbukak munggah & liyane pamblokiran teka!

 

Saiki sampeyan miwiti Papan karo 30 gerakane lan mung telung werna lan apa katon kaya Papan banget winates, karya saka nang metu. Dadi ing kasus kene ing karya kiwa biru Panjenengan, kuning lan banjur red, Mbusak pemblokiran set iki kudu entuk sing cukup TCTerms (utawa kudos) kanggo isi meter lan narik munggah mercon sing (ah-ha wayahe!) lan sing carane bakal Smash kothak logam metu saka cara.

gambar

Supaya sampeyan kudu papat Mercon kabeh munggah lan cara paling efisien kanggo entuk iki kanggo mencet kombinasi amba, liyane pamblokiran saka werna padha ngankat ing wektu pungkasanipun entuk sing luwih TCTerms. Sawise sampeyan duwe mercon ing nggunakake Papan iku kanggo njupuk metu kothak ing salah siji saka iwak. (kabeh padha kudu siji kothak logam adoh saka tho ngisor!)

Aja mbukak banget cepet ing tingkat iki utawa sampeyan bisa golek dhewe mlaku metu saka gerakane. Gumantung ing piranti apa utawa komputer muter ing bisa njupuk menit sethitik kanggo meter kanggo ngumpulake lan isi munggah karo lintang-lintang Sparkly ngambang sing nyembur metu ing perayaan sampeyan cocog nganti sawetara pamblokiran colored!…yeah akeh kita njaluk kita AWESOME…saiki pass kula mercon wis!

gambar

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

tips lan trik Top Pet Rescue

gambarYen sampeyan nemokake dhewe macet ing tingkat Saga Pet Rescue golek sawetara solace ing kasunyatan sing mbokmenawa ora piyambak! Kabar apik ana sawetara Sastranegara kasedhiya kanggo nyoba lan kawigaten dalan liwat sawetara kaping angel. Tombol kanggo game iki ing yakin iku akibat, saben pamindhahan sampeyan nggawe bakal akibat lan nganti sampeyan sepisanan tokoh metu apa sing perlu kanggo nindakake lan cara paling apik kanggo entuk iki.

gambar

Sawetara pamblokiran ing kandang, iki bisa dibebaske dening ngancurake pamblokiran jejer …nanging ora kaya balon!

Sampeyan perlu kanggo netepke Papan, duwe nomer winates saka gerakane? utawa cilik saka dening tegese bisa? ana Balon, kandang, kothak pet, sumber, kunci mrintahake tombol utawa bom sing kudu diremuk free? Ana cukup sawetara unsur beda ing game iki lan kanggo mengetahui anggone bandha ing saben siji èfèktif penting!

  • balon berwarna – cantik prasaja kenek balon abang lan kabeh bata abrit ilang, kajaba lagi caged. Balon ora perlu bakal dicocogaké karo sembarang bricks liyane lan bisa Handy kanggo mbusak Papan karo sawetara bisa cocog, mung mbudidaya yen jotosan wong munggah karo bom padha ora bakal karya. Use balloons wisely to create bigger matches.
  • kandang – Sawetara tingkat duwe bricks ing kandang, sampeyan kudu mencet iki karo match jejer kanggo mbebasake bricks kanggo ngaktifake disirnakake. Asring penting kanggo fokus ing freeing iki pamblokiran caged digunakake, sampeyan bisa golek dhewe metu saka gerakane.
  • Cartoon – iki ayu ireng sethitik apa bom aja best..they pindhah boom! mung kebutuhan sing akeh banget sethitik, boten banget serem kene nanging bricks lingkungan bakal numpes, nyampurnakaké kanggo Mbusak cara kanggo pooch sitik ilang, Aku kaya kanggo nyimpen bom kanggo digunakake ing ngisor banget. Wigati sampeyan bisa nyetel mati bom jejere pet cukup aman, wong pancene ora koyone atine! Sawetara tingkat duwe bom encased ing kaca sing perlu bang pisanan.

    gambar

    bom dibebaske bisa disimpen nganti pet mung ndhuwur iku.

  • rocks dikunci! – ngerti carane njaluk nggusah lock up rock a? ora? uga wong ing King ora, tho tombol umpetaken ing Papan, umume ing sajroning kothak kaca sing kabutuhan kanggo bang mbukak dening salah siji nempel lemah utawa dhateng watu, pipe, dicokot saka bumi utawa fitur acak liyane (ora dhateng liyane kothak kaca sanadyan) sapisan tombol wis dibebaske dont kudu nggunakake langsung, iku bakal nyumerepi watara nganti sampeyan kudu nggunakake. Pamblokiran utawa pets ampun gulung kepungkur dikunci rocks, kang kok padha kudu dibebaske ing Panggonan pisanan!
  • Double ended spring – iki Piece sethitik saka geniusness sapisan sekaligus aktif kabeh line horisontal ing loro pituduh, iku utamané migunani nalika ngadhepi karo kothak logam!
  • Kothak Metal – yeah padha ana…Aku ora ngerti apa? mung kacepetan ditambahaké ekstra bump Aku guess. Padha ora bisa bakal dicocogaké karo apa-apa, kang disirnakake ..unless bom utawa spring! Padha bisa utamané irritating yen sampeyan ngatur kanggo nampa pets ing mau lagi njaluk mengisor, tanpa soko kanggo ngalahake wong metu padha mung njagong ana.

    gambar

    tau felt sing sethitik kothak ing?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)