ngluwari saga Pet – iku luwih akèh melu saka iku katon!

gambar“Aku tresna Candy lan uncalan pears watara, Yen aku wanted kanggo pets ngluwari aku Kepala menyang papan perlindungan kéwan” uga sing ana soko aku pracaya aku uga wis ngandika. Yen wis tau minggah marang ngulandara King banjur sampeyan bisa duwe sawetara idea apa sing ana ing kanggo….mung ora bisa diapusi dening werna ceria lan highlights cute Pet Rescue…“Iku bakal dadi fun padha ngandika, gabung kita padha ngandika! sing gedhe ing game sampeyan bakal tresna iki” Dheweke wis! uga ya dadi metu iku fun, ing gawe ketagihan 'Aku malah ora bisa yen aku pets nyata malah dhewe maneh’ jenis cara!

gambarSo if you’ve crushed your way through a tonne of candy and defied gravity to prove the aerodynamic aptitude of your Papa Pears and are ready for some more thrilling adventures then please join us on our voyage of discovery through the gnarly world that is home to the pet Rescue Saga. Sasaran saka game iku kanggo aman nggawa mudhun pets kanggo ngisor layar kanthi Mbusak pamblokiran colored ngisor mau. Mbusak pamblokiran sampeyan kudu klik ing loro utawa luwih gandhengan pamblokiran saka werna padha, liyane pamblokiran gabungan lan ngankat sing luwih dhuwur TCTerms, lan langkung cepet pets miskin tekan ngisor.

Saben tingkat wis kalih dislametaké; ngluwari nomer tartamtu pets lan skor nomer tartamtu TCTerms, gampang tengen! sampean sing paling aku panginten ing kawitan banget! Now there are some funky boosters available that are definitely handy in clearing unwanted blocks, nanging aku ora coiner a, ora ketompo carane aku katon ing iku ana cara aku bisa mbecikake mbayar kanggo muter game lan kabar becik sampeyan ampun kudu, kabeh tingkat achievable tanpa boosters tuku…Nanging sampeyan kudu Resor kanggo ngemis kanca kanggo urip!

gambar

Ati-ati aja supaya pets tiba.

Sing mbusak adoh pamblokiran layar gulungan mudhun, siasat apa pamblokiran (utawa pets) ing sisih ndhuwur layar nalika sampeyan mbukak metu saka kombinasi kanggo make tiba kanggo demise sing, Handy yen lagi pamblokiran bayangan, not so much when they are essential pets needing rescue. Score enough points in succession however and in some levels you are rewarded with a firecracker that can clear an entire vertical column of blocks, banget Handy tenan! Pet Rescue Saga punika baris ngisor game liyane strategi lan skill karo jeblugan prayoga sawetara di buwang ing kanggo seneng-seneng. Aja nglokro dening introduksi Luwih kejem sandi…Aku Matur nuwun macet ing tingkat insanely angel ing moment..so ana sing!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (10 votes)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (saka 1 milih)
ngluwari saga Pet - it's a lot more involved than it looks!, 6.6 out of 10 based on 10 ratings