Pet Rescue Saga Facebook Game

Pet Rescue Saga Facebook – Luwih saka 10 yuta wong wis muter ing game Pet Rescue Saga Facebook.

To connect with Pet Rescue Saga, sign up for Facebook today and start playing for free!

Pet Rescue Saga, saka produsen Candy Crush Saga & Farm Heroes Saga!

Cocog loro utawa luwih blok kanthi warna sing padha kanggo mbusak level lan nylametake pets saka penjahat Pet sing ala.! Obahe diwatesi supaya rencana kasebut kanthi teliti. Skills teka-teki Panjenengan bakal dites karo jam blok busting fun malah luwih saka Candy tresna Cidra!

Pet Rescue Saga Facebook

Ana kedadeyan sing ora nyenengake sawise kunjungan Puppy! Gabung kanggo mbantu Lady Catalina! The Sunny Fields Villa kalebu:

Pet Rescue Saga Facebook

-Seneng episode 'Grand Piano Ballroom’ lan 'Balkon cahya rembulan'! Kanthi TINGKAT ANYAR iki, saiki ana luwih saka 4600 tingkat fun kanggo sampeyan seneng ūüôā
-Misi liyane, tantangan, lan surprises!

Saiki, Facebook saiki tetep dadi platform paling apik kanggo muter akeh game sing nyenengake.
Platform sosial terus berkembang kanthi menehi pangguna perasaan sing apik babagan apa sing bisa dirasakake game sing nyenengake.
Ana nomer akeh ndhuwur Facebook game anyar kanggo Pick saka, gumantung saka pilihan lan rasa.
Dadi game perang, teka-teki, game kasual, game olahraga, game aksi, lsp, kabeh sing dikategorikaké lan pancene kelangan kanggo nggawe dina.
Lan ing kene, kita bakal ngomong babagan Playing Pet Rescue Saga.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Pet Rescue Saga Facebook Game, 9.2 out of 10 based on 6 ratings