Pet Rescue Saga – level 29

gambar

level 29

Uga kang menehi kritik dening tumpukan saka kanca-kanca aku wis sprawled liwat tingkat 29 panandha aku arep nelpon paukuman lan ngomong sawijining siji angel. Karo adil ngresiki 99% saka pamblokiran lan entuk 16 000 Nilai Aku gadhah flashbacks lan ngelengke kok iki wis dadi mandeg jugangan saka sawetara dawa kanggo supaya akeh.

Ora hard, sawijining frustratingly hard!

Menawa aku bisa nindakake iku supaya sampeyan bisa, sawijining mung prakara pikiran maju lan babagan penggambaran metu jalaran saka tumindak kita (wow aku muni kaya guru kelas 10 sandi!)

gambar

Njupuk bom ing kiwa mudhun kanggo pamblokiran iku prioritas kawitan.

Kaping kabeh Burst kabeh balon ing banget kiwa nganti bom cocog ing kandang kawat, banjur jotosan munggah! iki bakal menehi sawetara headway. Bisa cara bebarengan nganti sampeyan murah tombol kanggo rocks dikunci munggah, lan ngeculake mau sapisan tombol free. Coba lan nyimpen balon Panjenengan isih, padha bakal teka ing Handy rauh. Sawise sampeyan wis dikunci baris saka rocks lan roh padha mati menyang ether sampeyan bisa miwiti popping balon. Sampeyan bakal sok dong mirsani sing bursting balon bisa mbukak kunci sawetara kandang ing wektu, nanging mung kanthi ndamu nganti pamblokiran jejer, sing ora bursting pamblokiran nang kandang nanging sing gedhe-gedhe jejere! Aja mbukak banget boten sae yen sampeyan wis dropped layar cukup miwiti kanggo break mbukak kandang saka ngisor, ngreksa minangka akeh balon sabisa…padha tansah koyone teka ing Handy, nanging tetep layar sing obah mudhun.

gambar

Tombol mbukak kunci bricks

Iki ora tingkat ngendi gerakane sing diwatesi supaya kenek iku, nanging ampun kesupen bab firecrackers Panjenengan, digunakake wisely lan elinga yen sampeyan bisa miwiti entuk liyane nganti siji wis disetel mati. Yen sampeyan duwe siji ing Papan lan pesawat kabèh munggah kombinasi amba ahead Mungkin mung nyetel iku mati lan mbusak sethitik liyane. Elingi layar ora gelem nyelehake mudhun yen ana gerakane lan pamblokiran utawa balon nyekeli munggah.

gambar

Gadhah bom ing ngisor bisa banget Handy!

Ana luwih tombol ing ngisor iki lan firecrackers sampurna kanggo freeing wong. Tansah adil ing atine kowe, ampun golek dhewe ing sisih ngisor layar karo licorice kabeh limo tas saka pamblokiran colored ngiwa liwat lan mikir 'ngendi sing pets?’ Yahoo iku kanggo mbusak 99% saka pamblokiran ….doh! Iki tegese sampeyan bisa mung duwe 1 kiwa! Yahoo supaya werna bebarengan lan yen sampeyan bisa nyimpen bom kanggo ngisor Aku pitutur marang kowe iki bakal teka ing Handy, pesti kowe bakal mungkasi munggah karo rong pamblokiran…yeah, durung aku sebutno mumetake?

gambar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)