Општи миленичиња спасување совети и Совет

сликаАко сте посветени на домашни миленици спасување патување еве неколку совети, совети и трикови за да ви помогнат на вашиот пат!

  • сликаАко сакате малку љубов мора да се даде малку љубов! – Трошењето време за испраќање на вашите пријатели живее секој пат кога ќе се најавите (или побарано да го стори тоа) е најдобар начин да се осигура вашата сандаче ќе се пука со здрав разум заштеда корисни љубов. Дај малку да се добие малку!
  • сликаНе го правам се што ќе ви се каже! – тоа е само не fun..but нејзината исто така релевантни во овој случај, кога ќе го отворите вашиот миленик сагата игра вие сте често се сретна со екран прашува да испрати живот, се движи или покани на пријатели…Не праќај покани, сериозно, ако некој не игра до сега тие воопшто не сакаат да бидат, или тоа или тие живеат под карпа. Испрати животот и се движи со пријателите кои се веќе игра, но испраќаат покани е само реклама за кралот и тоа го вознемирува многу луѓе, особено оние кои не се премногу технолошки такт, како што обично добиваат секој известување како е-мејл премногу.
  • сликаКористете ја вашата потези! – За разлика Кенди Здроби и Папа Круша сагата сите останати се движи во ПЕТ спасување сагата не се претвори во бонус поени кога се завршени вашите цели, еднаш вашите миленици се спасени и вашите поени Целта е исполнет тоа е end..thankyou за играње, се движи право заедно сега! so if you really want to earn those three stars I suggest you work your last pet to the bottom and sit it on top of a fail proof group of blocks that you can clear with your very last move or if you have a firecracker to use you can always go with that.
  • сликаЧукајте вашата блокира! – Metal boxes are pains in the neck! сериозно се запиша во листата за тоа! има само два начина за да ги отстрани од одборот на; да ги разнесат или чукам ги исклучи. Користење на бомба можете да го исчистите до четири кутии во време или се обиде да ги остави на врвот на колоната се падна исклучи еднаш на екранот се движи надолу. Нема ништо повеќе фрустрирачки од се борат на вашиот пат до дното само да се најде дека имате слатки и меки качен на кутија!