Ниво 59 – Миленичиња спасување Сага

Ох моја, оваа слатка мала игра има добивано и прилично интересно во последно време! Што суров намери се програмерите кралот има во продавница за овие кутри несреќна миленици следната? Ниво 59 е невин изглед ниво, домашни миленици всушност се добие пауза за ова што вашата цел е да се расчисти 85% на блокови и да заработи 15 000 поени, што е тоа што велиш? Звучи лесно…је своите лесно…лесно уште најтешките ниво!

слика

Ниво 59

Значи она што го правиме? и очигледно нешто е да се земе секоја унца на среќа можете да стискаш од секој обид и да ја стартувате со неа! Ви идеално сакате да се создаде голема комбинации, и иако ова звучи убаво и едноставно, реалноста е дека не се случува да се даде голема комбинации. Всушност износот на тастатурата ќе им се дава на сите е прилично беден. Секој обид Направив (и момче имало многу!) никогаш не резултираше со само една петарда се произведува, многу разочарувачки!

сликаНо, тоа е можно afterall, вие само треба да се предвиди каде што вашиот блокови ќе падне и внимателно да ги планираат вашиот напад на овој начин. Еден многу handy tip is that you can make combinations above diamonds before they smash. Значи, ако ви накратко видите комбинација која ќе трае само до полето крши дијамант и тоа удира на земјата тогаш со сите средства ќе се удри пред тоа се случи.

Се обиде да дознаам што работи најдобро за вас, некои игри дојдов блиску работат од врвот надолу и други отиде побрзо од дното нагоре, но клучот е како да се визуелизира најлесен…О, и никако не можев да се спомене среќа? (*О, и од вас имаат неколку резервни бустери останати од freebies сте биле дадени на почетокот ова само може да биде на ниво за да им попуштат од на!)

Повеќето фрустрирачки нешто за ова ниво е дека изгледа толку лесно! можеби ќе треба да се потпира на блокови приклучи кога еднаш веќе хит на дното, всушност, тоа се покажа како многу важен дел од мојот успех! ~ Среќа! слика

В.Н.:F [1.9.22_1171]
Рејтинг: 0.0/10 (0 гласови)
В.Н.:F [1.9.22_1171]
Рејтинг: 0 (од 0 гласови)