Миленичиња спасување Сага – Ниво 29

слика

Ниво 29

И судејќи по куп на пријатели имам sprawled во текот на ниво 29 маркер јас ќе одам да се направи проценка на повикот и се каже своето слабо еден. Со цел расчистување 99% на блокови и заработка 16 000 точки Имам флешбекови и сеќавајќи се, зошто тоа стана пит-стоп на некои должина за толку многу.

Нејзините не е тешко, нејзините фрустрирачки тешко!

Но ако можам да го стори тоа може да ви, тоа е само прашање на напред размислување и да пронајдат последиците од нашите постапки (Леле јас звучи како мојот 10-ти одделение учител!)

слика

Добивање на бомба на лево долу на блокови е прв приоритет.

Прво на сите Забрзано сите балони на многу лево додека бомбата удира кафези на жица, потоа го кренат! ова ќе ви даде некои напредок. Работа на вашиот пат заедно, додека не се намали и клучот на затворени карпи, и порака на нив откако клучот е слободен. Обиде да го спаси вашиот Останатите балони, тие ќе ни се најде наскоро. Откако ќе го отклучи ред на карпи и тие дух исклучите во етер може да почнат пукање балони. Ќе забележите дека пука балон може да се отклучи неколку кафези во време, но само со разнесување соседни блокови, да не се пука на блокови во внатрешноста на кафези, но оние до него! Не одат премногу глупо кога еднаш ќе се намали на екранот е доволно да почне да го отворам кафези од подолу, зачува како многу балони што е можно…тие секогаш се чини да дојде во рака, но имајте дека екранот се движи надолу.

слика

Отклучите копчињата цигли

Ова не е на ниво на кое вашите потези се ограничени, така ќе се удри, но не заборавајте за вашите петарди, ги користат мудро и не заборавајте дека не можете да почнете да заработуваат друг додека првиот беше тргна. Ако го имате на табла и цела поставеност на големите комбинации пред можеби само ја исклучите и да ја исчистите малку повеќе. Се сеќавате на екранот нема да падне долу, ако има се движи и блокови или балони задржувајќи го на.

слика

Има бомба на дното може да биде многу корисна!

Постојат повеќе копчињата подолу и петарди се совршени за ослободувајќи ги. Чувајте ги вашите цели во умот, како и да одите, воопшто не се најде себе си на дното на екранот со сладунец секакви торба на обоени блокови останати и размислување ", каде што на домашни миленици?’ вашата цел е да се расчисти 99% на блокови ….DOH! Ова значи дека може да има само 1 лево! Имаат за цел да ги задржи бои заедно и ако може да се спаси со бомба за дното јас ве уверувам ова ќе дојде во рака, неизбежно ќе се заокружи со два блока…је, никако не можев да се спомене фрустрирачко?

слика