Ниво 27 – Миленичиња спасување Сага

слика

Ниво 27

Така Ниво 27 почнува невино доволно, иако малку 'Матрикс’ со суспендирани блокови. Постојат неколку практични навестување и совети за добивање низ оваа фаза со точниот број на спасени миленици и пристоен број на ѕвездите за да го подигнете!

 • Прво на сите добро е да се знае дека домашните миленици да дојде само по еден по еден, воопшто не пречи во обид да се урне повеќе од другата страна на управниот одбор, ако вашето домашно милениче е заглавена, тоа само сакајте работа. Ако вашето домашно милениче е во марината се обиде и да се приклучат на блокови околу тоа или имаат за цел за некои големи комбинации и користете петарда!
 • Го користите вашиот балони мудро! Постојат неколку обоени балони исфрлени од овој форум и тие може да биде многу корисна. Ги користите за да се расчисти блокови под вашето домашно милениче или да се приклучат до бреговите на истиот обоени блокови. Единственото нешто подобро од користење на еден балон за да се направи некоја голема комбинации е да се користи два (различни бои …очигледно!)
 • слика

  Суспендиран блокови никого?

 • Имајте на ум ова ниво има ограничен број на потези, 60 всушност и имаш 8 миленици да ги спасат па задржи 'dilly флиртувам’ на минимум, се грижи за бизнисот прв, ова е игра не изведба!
 • Петарди како и секогаш се вашите пријатели, ако заработите еден го користат за да се урне миленичиња, не многу точка во неа или "дождлив ден заштеда’ ќе биде врз вас пред да се реализира!
 • Имаат за цел да се отстранат сите на една боја да се освојат големи поени, балони се практични но не е неопходно да се направи ова. Постигнувајќи три ѕвезди е убаво, но имајте на ум вашиот приоритет е спасување на сиромашните малку домашни миленици! Само работа една колона, во време и ќе мора ова да се направи во ниеден момент. Ако имате некои потези останати ова ќе се додаде на вашиот резултат или можете да го поставите на вашето домашно милениче до тогаш работи на домаќините и некои точки. Ви ги очите отворени за мултипликатор блокови! тие може да направи голема разлика на вашиот резултат, особено ако се комбинираат некои заедно!

  слика

  Отстранување на сите освен една боја може да се направи за некои големи поени постигнувајќи!

В.Н.:F [1.9.22_1171]
Рејтинг: 0.0/10 (0 гласови)
В.Н.:F [1.9.22_1171]
Рејтинг: 0 (од 0 гласови)