Миленичиња спасување Сага Windows Телефон

Unfortunately you cannot current get Pet Rescue Saga for Windows Phones yet until the developer King brings out a Windows phone version of Pet Rescue Saga.

Сепак миленичиња спасување сага подржува следниве уреди:

Apple уреди

Миленичиња спасување сага поддржува iOS верзија 4.3.5 или подоцна на следниве модели:

  • iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S и iPhone 5
  • iPad 1 & подоцна модели
  • iPod Touch: 3ти генерација (, а подоцна и модели)

Миленичиња спасување Сага не поддржува затвор-скршени iOS уреди (iPhone, iPad или iPod Touch)

Андроид уреди
Миленичиња спасување сага работи на сите Андроид уреди кои ги исполнуваат следниве критериуми:

  • Поседувате процесор изграден на ARMv7 архитектура
  • Поддршка OpenGL ES 2.0
  • Поддршка 320×480 резолуција или повисока
  • Работат на Андроид оперативен систем 2.2 или повисока.

You can lobby the developer King.com to produce a version of Pet Rescue Saga for Windows Phone.

Ажурирање на 17-ти октомври 2014: Кралот се уште се уште не произведува верзија на Кенди Здроби за Windows телефони и нашата претпоставка е дека тие немаат планови да пристаниште нивното портфолио на игри врз платформата на Windows. Не е добра вест за навивачите..

В.Н.:F [1.9.22_1171]
Рејтинг: 8.2/10 (18 гласови)
В.Н.:F [1.9.22_1171]
Рејтинг: +3 (од 11 гласови)
Миленичиња спасување Сага Windows Телефон, 8.2 надвор од 10 врз основа на 18 рејтинг