Миленичиња спасување Сага Ниво 26 Помош

СОВЕТ: On this level you have to rescue 7 Домашни и дофат 20 000 поени. Ти треба прво на сите бидете сигурни дека ќе се ослободи од блок на левата страна во првиот ред, затоа што тоа е лесно да се пропушти и, ако се со цел за 3-ѕвезди, навистина може да шпигат вашите планови. Најтешкиот дел за ова ниво е да се задржи сите домашни миленици жив се додека не стигнат до дното на нивото. Чувајте ги вашите блок другар базуки до крајот, така што можете да го исчистите сите не-појавување блокови останати. This is Миленичиња спасување Сага Ниво 26 Помош

В.Н.:F [1.9.22_1171]
Рејтинг: 7.3/10 (7 гласови)
В.Н.:F [1.9.22_1171]
Рејтинг: 0 (од 0 гласови)
Миленичиња спасување Сага Ниво 26 Помош, 7.3 надвор од 10 врз основа на 7 рејтинг