Ниво 69

слика

Ниво 69

Во ова ниво ќе имаат задача со доведување четири миленици на дното за спас и да заработи 20 000 поени, освен ова ниво е толку незгодно да ви се даде шест миленици да работат со, Тажно, но вистинито, можете да ја оставите две надвор од работ и се уште прават тоа!

сликаПоради некоја причина блокови во ова ниво само не додаде до направи голема комбинации, нема firecracker да се earnt и за единствената добра вест е што нема ограничување на бројот на потези.

Метални кутии, кафези и затворени карпи додадете малку зачин на оваа веќе топла кари, бомбите се во стаклени кутии кои треба кршејќи пред да можете да ги користите и тоа е добра идеја (читаат како "одлична идеја, само го прават тоа!') да се пресече вашиот бомби отворена пред отклучи вашиот rocks..yeah што го открив тоа во погрешна цел навистина може да го потиснат вашиот оган!

слика

Откажат од својата метални кутии околу бомби за да ги уништи.

Ако може да се обидете да се соберат вашите метални кутии околу бомба која била скршена отворени, ова ќе ви помогне да ги уништи нив еднаш и за сите. На друг начин може да биде во можност да ги уништат е да ги остави на врвот на колоната и нека се исфрлен како на екранот свитоци, ова може да биде незгодно, иако како што има тенденција да биде нешто како седи на нив само затоа што тоа ќе се случи…или во мојот случај кога тоа се случува, Имам фрлени толку многу миленичиња надвор се обидува да го помине овој ниво!

Но, како и сите незгодно кралот игри е можно! само цел да се создаде блокови на боја и изберете ја вашата потези мудро, се сеќавам на секој потег има за последица, пронајдат најдобар начин да се отворат повеќе комбинации на крајот на клучот во оваа игра. Со малку трпение, многу среќа и голема доза на стратегијата ќе бидат во можност да го орев надвор!слика