Миленичиња спасување Сага Фејсбук Игра

Сага за спасување миленичиња Фејсбук – Повеќе од 10 милиони луѓе веќе играат на Миленичиња спасување Сага игра на Фејсбук.

За да се поврзеш со Pet Rescue Saga, пријавете се на Facebook денес и почнете да играте бесплатно!

Миленичиња спасување Сага, од креаторите на Candy Crush Saga & Сага за херои на фармата!

Поврзете два или повеќе блока со иста боја за да го исчистите нивото и да ги спасите миленичињата од злобните грабнувачи на миленичиња! Потезите се ограничени, затоа планирајте ги внимателно. Вашите вештини за загатка ќе бидат тестирани со повеќечасовна забава за разбивање блокови дури и повеќе од Кенди здроби Хитрини!

Сага за спасување миленичиња Фејсбук

Имаше несреќен пресврт на настаните по посетата на кученцето! Придружете се за да и помогнете на Лејди Каталина! Вилата Sunny Fields вклучува:

Сага за спасување миленичиња Фејсбук

-Уживајте во епизодите „Сала за танц со големо пијано“.’ и „Месечева светлина балкон“! Со овие НОВИ НИВОА, сега има повеќе од 4600 нивоа на забава за да уживате 🙂
-Повеќе мисии, предизвици, и изненадувања!

Моментално, Фејсбук сега останува најдобрата можна платформа за играње многу инстант забавни игри.
Социјалната платформа продолжи да се развива нудејќи им на своите корисници одлично чувство за тоа како се чувствува играњето забавни игри.
Има голем број на врвни нови игри на Facebook од кои можете да изберете, во зависност од вашиот избор и вкус.
Било да се тоа борбени игри, загатка, случајни игри, спортски игри, акциони игри, итн, сите се категоризирани и се навистина кул да ви го разубават денот.
И токму тука, ќе зборуваме за играње сага за спасување миленичиња.
В.Н.:Ф [1.9.22_1171]
Рејтинг: 9.2/10 (6 гласови)
В.Н.:Ф [1.9.22_1171]
Рејтинг: +1 (од 1 гласање)
Миленичиња спасување Сага Фејсбук Игра, 9.2 надвор од 10 врз основа на 6 рејтинг