General Pet Rescue lë të kuptohet dhe tip

imazhNëse ju keni të angazhuar për të udhëtimit të shpëtimit Pet këtu janë disa lë të kuptohet, këshilla dhe truket për t'ju ndihmuar së bashku rrugën tuaj!

  • imazhNëse doni një dashuri pak ju duhet të jepni një dashuri pak! – Shpenzimet kohë për të dërgoni miqve tuaj jeton çdo herë që hyni në (ose një nxitet për të bërë këtë) është mënyra më e mirë për të siguruar vetë kutinë tuaj postare do të shpërthyer me mendje e shëndoshë kursim dashurinë e të dobishme. Dërgo një pak të marrë pak!
  • imazhA nuk e bëjnë çdo gjë ju thuhet! – vetëm i saj nuk ka fun..but relevant gjithashtu i saj në këtë rast, kur keni hapur deri tuaj lojë Saga manar ju jeni takuar shpesh me një ekran duke bërë që ju të dërgoni jetën, lëviz ose fton për miqtë…MOS dërgoni fton, seriozisht në qoftë se dikush nuk është duke luajtur me tani ata dont duan të jenë të, ose që ose ata të jetojnë nën një shkëmb. Dërgo jetën dhe lëviz me miqtë të cilët tashmë janë duke luajtur, por duke dërguar fton është reklama vetëm për Mbretin dhe kjo e shqetëson shumë njerëz, sidomos ata që nuk janë shumë të teknologjisë tru si ata zakonisht marrin çdo njoftim si një e-mail shumë.
  • imazhPërdorni lëvizjet tuaja! – Ndryshe nga Candy Crush dhe Papa Dardhë sagë çdo lëvizje të mbetura në Pet Rescue sagë nuk e merrni kthyer në një pikë bonus kur objektivat tuaja janë përfunduar, dikur kafshët tuaja janë të shpëtuar dhe pikat objektivi juaj është përmbushur kjo është end..thankyou për të luajtur, lëvizë drejtë së bashku tani! so if you really want to earn those three stars I suggest you work your last pet to the bottom and sit it on top of a fail proof group of blocks that you can clear with your very last move or if you have a firecracker to use you can always go with that.
  • imazhTrokas blloqe tuaja off! – Metal boxes are pains in the neck! seriozisht cheers për se! ka vetëm dy mënyra për të hequr ato nga bordi për të; goditje e tyre ose trokas të tyre. Duke përdorur një bombë ju mund të qartë deri në katër kuti në një kohë ose të përpiqen për të lënë ata në krye të një kolonë për të informuar herë ekran lëviz poshtë. Nuk ka asgjë më shumë sesa frustruese luftojnë në rrugën tuaj deri në fund vetëm për të gjetur se ju keni një të bukur dhe me gëzof ulën në një kuti!