Negocimi Pet Shpëtim Saga dhe Facebook

imazhKështu që nga tani ju mund të keni me motive nga se jo të gjithë është një tifoz i këtyre lojrave, edhe humbja e tyre! Problemi është shumë 'anti-lojtarë’ gëzojnë një whinge të mirë të vjetër por ka mënyra që ju mund të mbani oreksin tuaj për jetën dhe duke ndihmuar duart për fat të mirë ushqyer dhe të mëdhaja për fat të mirë të heshtin!

  • Gjej aleatët tuaj, dërgojë një britmë jashtë statusin e quajtur mbi të gjithë lojtarë të tjerë, kushdo që luan asnjë lojë në Facebook e di vlerën e një miqësie të madhe reciprokisht të dobishme. Kjo nuk është e kufizuar vetëm për Pet Shpëtim shumë, çdo fermerët hardcore ose crushers karamele do të jenë të lumtur për të zeroja prapa tuaj në këmbim për pak në kthim!
  • imazhimazhPasi të keni me motive nga kush janë miqtë tuaj të vërtetë janë shtuar ato të gjitha në një listë zgjuar. Atëherë çdo herë që të postoni çdo gjë Pet Rescue vetëm të jetë i sigurt për të zgjedhur këtë listë si audiencën tuaj. Ju zakonisht mund të zgjedhin në mes publik, miq, miq të ngushtë dhe të gjitha listat e zgjuar ju mund të keni bërë. Get njohur me parametrat tuaj privatësisë, ajo nuk mund të bëjë ndonjë dëm për të rifreskuar parametrat tuaj çdo tani dhe pastaj gjithsesi!
  • Kufizojnë audiencë të cilat app mund të postoni në emër tuaj, ne kemi parë të gjithë rezultatet e një app shkuar të egra, duke dërguar kërkesa për të përfunduar miq të rastit majtas djathtas dhe qendra. Shko në settings dhe pastaj në settings app dhe zgjidhni 'vetëm mua’ ju do të habiteni se si shumë këto gjëra postoni në emër tuaj, nuk është çudi që disa njerëz të marrë një pak i çuditshëm! ata me të vërtetë nuk duhet të dinë çdo keni krijuar një firecracker ose të kalojë një mik për drejtues…lojë sinqerisht unë (shumë) dhe Apps janë bllokuar edhe nga feed tim lajmeve.
  • imazhDuke folur për bllokimin Apps ajo mund të paguajnë për të vënë nga një status pak çdo tani dhe pastaj nëse ju jeni copping një feedback pak negative për sa ju postoj, asgjë tepër dramatik vetëm kujtojmë njerëzve se ata mund të goditur pak 'X’ në këndin e sipërm të djathtë të ndonjë post për të ndaluar atë nga të ushqimit të tyre të lajmeve plotësisht. Gjë scariest për facebook është me të vërtetë numri i njerëzve që nuk kanë idenë se çfarë ata janë duke bërë!
  • Nëse jeni të mbërthyer në një urë që ju duhet për të ndihmuar nga miqtë tuaj që të kalojnë dhe miqtë tuaj të vetëm nuk po e lutjet e dëshpëruara për ndihmë (ju e dini kur e saj ishte si një orë të tërë dhe ju keni vetem dy nga tre kalon) ju gjithmonë mund të shkëputeni nga facebook dhe të plotë detyrat në mënyrë manuale. kjo padyshim punon vetëm kur ju jeni në një pajisje të tilla si një telefon.
  • Dhe në fund nuk të vërtetë një tip facebook por mos harroni se ju mund të keni 5 jeton në çdo pajisje që keni ngarkuar në lojë, kështu ipad, iPhone, kompjuter portativ, desktop (Prindi / partner ose cilën ai ndodhet telefon!) imazh
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 0.0/10 (0 votave të hedhura)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: +1 (nga 1 votim)