Nivel 69

imazh

Nivel 69

Në këtë nivel ju jeni të ngarkuar me sjelljen katër kafshë shtëpiake në fund për shpëtimin dhe për të fituar 20 000 TC, përveç këtij niveli është aq i ndërlikuar që ju janë dhënë gjashtë kafshët shtëpiake për të punuar me, i trishtuar, por e vërtetë, ju mund të bjerë dy jashtë buzë dhe ende bëjnë atë!

imazhPër disa arsye blloqet në këtë nivel vetëm dont shtoni deri për të bërë kombinime të mëdha, nuk ka firecracker për t'u earnt dhe i vetmi lajm i mirë është se nuk ka kufizim për numrin e lëviz.

Kuti metalike, kafaze dhe Kyçur up shkëmbinj të shtuar një nuancë të vogël për këtë kerri tashmë të nxehtë, bombat janë në raste të qelqit që duhet kryevepre para se ju mund t'i përdorë ato dhe kjo është një ide e mirë (lexohet si 'ide e madhe, vetëm të bëjë atë!') për të goditur bomba tuaj të hapura para zhbllokimin rocks..yeah tuaj si kam zbuluar duke bërë këtë në mënyrë të gabuar mund të vërtetë zvogëlimin e zjarrit tuaj!

imazh

Drop kuti tuaj metalike rreth bomba për të shkatërruar ato.

Nëse ju mund të përpiquni të mbledhë kuti tuaj metalike rreth një bombë që ka qenë e thyer hapur, kjo do të ndihmojë të shkatërrojë ata për një herë dhe për të gjithë. Mënyrë tjetër ju mund të jetë në gjendje për të shkatërruar ato, është për të lënë ata në krye një kolonë dhe le të merrni rrëzuan off si fletushkat ekran, kjo mund të jetë i ndërlikuar edhe pse si ka tendencë të jetë diçka i ulur mbi to vetëm pasi kjo është gati të ndodhë…ose në rastin tim kur ajo ndodh, I kanë hedhur kaq shumë kafshë shtëpiake jashtë duke u përpjekur për të kaluar këtë nivel!

Por si të gjitha lojërat e ndërlikuar Mbreti është e mundur! vetëm për qëllim për të krijuar blloqe të ngjyrës dhe zgjidhni lëviz tuaj me mençuri, mos harroni çdo lëvizje ka një pasojë, parafytyruar se mënyra më e mirë për të hapur më shumë kombinime është në fund të fundit kyç në këtë lojë. Me pak durim, shumë fat dhe një marrëveshje të madhe të strategjisë ju do të jetë në gjendje për të arrë atë!imazh

VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 10.0/10 (1 Vota e hedhur)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 0 (nga 0 Shqyrtime)
Nivel 69, 10.0 nga 10 bazuar në 1 rating