Shpëtim Pet Saga Windows Phone

Për fat të keq ju nuk mund të merrni aktual Pet Shpëtim Saga për të Windows Phones ende deri zhvilluesi Mbreti sjell një version të Windows e telefonit të Pet Rescue Saga.

Megjithatë Pet Rescue Saga e mbështet pajisjet e mëposhtme:

Pajisje të Apple

Pet Rescue Saga mbështet versionin IOS 4.3.5 ose më vonë në modelet e mëposhtme:

  • iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S dhe iPhone 5
  • iPad 1 & Modelet më vonë
  • iPod touch: 3Gjenerata e tretë (dhe modelet më vonë)

Pet Rescue Saga nuk mbështet burg-thyer iOS pajisje (iPhone, iPad apo iPod Touch)

Pajisjet Android
Pet Rescue Saga shkon në të gjitha pajisjet Android të cilat plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  • Vetë një procesor ndërtuar mbi arkitekturën ARMv7
  • Mbështetje OpenGL ES 2.0
  • Mbështetje 320×480 rezolutë ose më e lartë
  • Run në Android OS 2.2 ose më e lartë.

Ju mund të lobuar zhvilluesi King.com për të prodhuar një version të Pet Rescue Saga për Windows Phone.

Update 17 tetor 2014: Mbreti ende nuk kanë prodhuar një version të Candy Crush për telefonat e Windows ende dhe supozimi ynë është se ata nuk kanë plane për portin portofolin e tyre të lojrave mbi platformën e Windows. Jo lajm i mirë për tifozët..

VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 8.2/10 (18 votave të hedhura)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: +3 (nga 11 Shqyrtime)
Shpëtim Pet Saga Windows Phone, 8.2 nga 10 bazuar në 18 ratings