Shpëtim Pet Saga Niveli 26 Ndihmë

TIP: On this level you have to rescue 7 Pets dhe arrijnë 20 000 TC. Ju duhet që së pari të gjitha sigurohuni që ju të shpëtoj të bllokut në anën e majtë në rreshtin e parë, pasi kjo është e humbur dhe të lehtë, në qoftë se ju jeni duke synuar për 3-yje, mund të vërtetë të kap në befasi planet tuaja. Pjesa më e vështirë në lidhje me këtë nivel është mbajtur gjallë të gjitha kafshët deri sa të arrijnë pjesën e poshtme të nivelit të. Mbani bllokun tuaj Buster Boosters deri në fund në mënyrë që ju mund të qartë çdo jo-përputhjen blloqe mbetur. This is Shpëtim Pet Saga Niveli 26 Ndihmë

VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 7.3/10 (7 votave të hedhura)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 0 (nga 0 Shqyrtime)
Shpëtim Pet Saga Niveli 26 Ndihmë, 7.3 nga 10 bazuar në 7 ratings