Pet sagë shpëtimit – kjo është një shumë më të përfshirë se sa duket!

imazh“I shtypur karamele dhe hedhin dardha rreth, Nëse unë të kërkuar për të shpëtuar kafshët shtëpiake unë do të shkojnë në një strehim të kafshëve” mirë se ishte diçka që unë besoj unë mund të keni thënë dikur. Nëse ju keni hyrë ndonjëherë në një aventurë të Mbretit atëherë ju mund të keni disa ide të asaj që ju jeni në për….vetëm Jo të mashtrohen nga ngjyra gëzueshëm dhe critters bukur e PET Shpëtim…“Ajo do të jetë kënaqësi ata thanë, bashkohuni me ne ata thanë! ju janë të mëdha në lojëra që ju do të love this” ka! mirë po del ajo është e bukur, në një Addictive 'unë nuk mund të mbani mend edhe nëse I kafshe edhe vetë e vërteta anymore’ lloj menyre!

imazhPra, nëse ju keni shtypur në rrugën tuaj nëpërmjet një ton të karamele dhe sfiduar gravitetin për të provuar aftësie aerodinamik e dardha tuaj Papa dhe janë gati për disa aventura më emocionuese atëherë ju lutemi bashkohuni me ne në udhëtimin tonë të zbulimit përmes botës me gunga që është shtëpia e Saga Shpëtim manar. Qëllimi i lojës është që të në mënyrë të sigurtë të sjellë poshtë kafshët shtëpiake në pjesën e poshtme të ekranit duke hapur blloqe me ngjyrë nën to. Për të qartë blloqe ju duhet të klikoni në dy ose më shumë blloqe fqinj të njëjtën ngjyrë, më shumë blloqe bashkuan dhe pastruar më i lartë pikët, dhe më të shpejtë kafshët tuaja të varfër arrijnë pjesën e poshtme.

Secili nivel ka përgjithësisht dy objektiva; shpëtuar një numër të caktuar të kafshëve shtëpiake dhe të bëj një numër të caktuar pikësh, e drejtë e lehtë! vërtet kjo është ajo që kam menduar në fillim shumë! Tani ka disa boosters shokuar dispozicion që janë patjetër i dobishëm në pastrimin e blloqeve të padëshiruar, por unë nuk jam një falsifikues parash, pa marrë parasysh se si unë shoh pak nuk ka asnjë mënyrë unë mund të justifikojë duke paguar për të luajtur një lojë dhe lajm i mirë është që ju nuk keni për të, të gjitha nivelet janë të arritshme pa blerë boosters…megjithatë ju mund të duhet të mbështetet në të lypur miqtë tuaj për jetën!

imazh

Kini kujdes të mos e le kafshët shtëpiake të bien.

Si ju të qartë larg blloqe fletushkat ekran poshtë, mashtrim është çdo blloqe (ose kafshët shtëpiake) në krye të ekranit kur të dalë jashtë e për të bërë kombinime të bjerë në vdekjen e tyre, i dobishëm në qoftë se ata janë blloqe padëshiruar, jo aq shumë kur ata janë kafshët shtëpiake thelbësore që kanë nevojë për shpëtim. Fituar pikë të mjaftueshme në suksesion megjithatë dhe në disa nivele ju jeni të shpërblehet me një firecracker që mund të hapin një kolonë të tërë vertikale e blloqeve, shumë i dobishëm në të vërtetë! Pet Rescue Saga është linjë fund një tjetër lojë e strategjisë dhe aftësi me një shpërthimeve pak të mirë hedhur në për argëtim. A nuk do të disheartened nga futja ime disi mizore…Unë jam mbërthyer pa dyshim në një nivel insanely vështirë në moment..so nuk ka se!

VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 6.6/10 (10 votave të hedhura)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: +1 (nga 1 votim)
Pet sagë shpëtimit - it's a lot more involved than it looks!, 6.6 nga 10 bazuar në 10 ratings