Shpëtim Pet Saga Ndihmë

Mirë se vini në faqen e internetit Pet Rescue Saga.
Vendin e parë për të marrë ndihmë për Pet Rescue Saga!
Këtu do të gjeni lë të kuptohet dhe këshilla, si dhe videos udhëzues nivel.
The aim of this site is to bring together all the experience of hundreds, nëse jo mijëra, of players all in one place so that new players can help each other have fun playing instead of continually being frustrated.
Vendi është një udhëzues shumë gjuhë të Shpëtim Pet Saga Ndihmë
On the left you will find video guides to all the levels plus tips as they become available.
On the right is other useful information some relevant to Pet Rescue Saga only some useful in many online games.
Please support this site by clicking on the “si” button në të djathtë.
Ose të ndajnë me miqtë tuaj.
Pra, vijnë së bashku me mua dhe ju lejon të shpëtuar disa kafshe!

Nëse keni nevojë për miq të ndihmuar ju të luajnë, ose vetëm për të çarë e xhaketës zhgënjimin tuaj!! Ejani së bashku me grupin.

VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 7.8/10 (20 votave të hedhura)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: +3 (nga 7 Shqyrtime)
Shpëtim Pet Saga Ndihmë, 7.8 nga 10 bazuar në 20 ratings