Gjërat që shkojnë 'Boom!’ ~ shpëtimit Pet Fishekzjarret

imazhNjë nga mjetet më të dobishëm që ju keni akses për në Pet Shpëtim është Firecracker, Nëse ju shikoni në të djathtë fund të ekranit tuaj ju do të gjeni një metër të vogël që ka nevojë të ushqehet me pikë, edhe më të mëdha kombinimet më mirë. Plotësoni këtë njehsor me tulla të kliringut dhe një firecracker pak duket, kjo perlë pak është shumë e vlefshme, thjesht pikë atë në kolonën që ju duhet për të pastruar (si një me doe qenush sy më të lartë gati për t'u informuar) dhe kjo kolonë duke përfshirë çdo kuti metalike ose raste të qelqit do të destroyed..except për tulla caged ose të mbyllura, ata kërkojnë zhbllokimin e parë.

imazh

Ju mund të lidhur fishekzjarr tuaj me kolonën e duhur dhe zgjidhni shënoni gjelbër të zjarrit!

Lajm i mirë është kafshe me sa duket duan fishekzjarre dhe mjaft për fat të mirë të kërcej nëpër shpërthimit dhe vrap jashtë në fund (*vini re kjo nuk zbatohet në jetën e vërtetë, qentë më të janë të rënda pyrotechnophobes!). Mësoni se si për të krijuar këto fishekzjarre shpejt dhe në mënyrë efikase dhe duke e ditur se kur do të përdorin ato dhe kur të varet në në to është ndoshta një nga aftësitë kryesore të kësaj loje!

Ju nuk keni për të përdorur Firecracker tuaj sa më shpejt si ajo duket, nuk do të saj kudo, por vetëm i mbajnë në mend se ju mund të keni vetëm një në një kohë, ndonjë pikë të mëtejshme ju fitoni nuk do të ruhen në metër. Ju vetëm mund të fillojnë të fituar një tjetër fishekzjarr dikur një i parë ka qenë i vendosur jashtë. Për shkak të kësaj unë si për të vendosur jashtë krisur e mia si ato të shfaqen. Nëse ju keni një manar thith në një buzë shkëmbi e tokës ose tub ju mund të përplasem atë jashtë duke vendosur një firecracker deri në shtyllën në të majtë të saj (Mos më pyesni pse kafshët shtëpiake Jo bie në të djathtë!)

Duke hedhur një fishekzjarr është thjesht një çështje e as zgjedhjen shënoni gjelbër, ose në qoftë se ju të ndryshojë mendjen tuaj dhe duan të varet në në atë vetëm goditi kuq 'X' e. Mbani në mend se blloqet Jo gjithmonë bien drejt poshtë, ata kanë një tendencë për kaskadën në hapësirë, të cilat shpesh mund të prishin zakon tuaj në qoftë se jeni duke u përpjekur për të ngritur disa kombinime të mëdha. Nëse blloqe janë në fund të bordit me asgjë mbi ta për të mbushur në hapësirën ata vrapoj gjatë (përsëri në të majtë) dhe të bashkohet me ndonjë blloqe të tjera të mbetura . Kjo është shumë i dobishëm për të mbajtur në mend veçanërisht kur ju duhet për të pastruar një përqindje të caktuar të blloqeve nga rruga për të përmbushur objektivin tuaj.

VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 7.0/10 (3 votave të hedhura)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 0 (nga 0 Shqyrtime)
Things that go 'Boom!' ~ Pet Rescue Firecrackers, 7.0 nga 10 bazuar në 3 ratings