Shpëtim Pet Saga Facebook lojë

Saga e shpëtimit të kafshëve shtëpiake në Facebook – Me shume se 10 miliona njerëz tashmë luajnë Pet Rescue Saga Facebook lojë.

Për t'u lidhur me Pet Rescue Saga, regjistrohu sot në Facebook dhe fillo të luash falas!

Pet Rescue Saga, nga krijuesit e Candy Crush Saga & Saga e Heronjve të Fermës!

Përputhni dy ose më shumë blloqe të së njëjtës ngjyrë për të pastruar nivelin dhe për të shpëtuar kafshët shtëpiake nga rrëmbyesit e këqij të kafshëve shtëpiake! Lëvizjet janë të kufizuara, ndaj planifikoni ato me kujdes. Aftësitë tuaja të enigmës do të testohen me orë të tëra argëtimi për të shkatërruar bllokun edhe më shumë se Cheats Candy Crush!

Saga e shpëtimit të kafshëve shtëpiake në Facebook

Ka pasur një kthesë fatkeqe të ngjarjeve pas vizitës së Puppy! Bashkohuni për të ndihmuar Zonjën Catalina! Vila Sunny Fields përfshin:

Saga e shpëtimit të kafshëve shtëpiake në Facebook

-Shijoni episodet "Grand Piano Ballroom".’ dhe "Ballkoni i dritës së hënës"! Me këto NIVELE TË REJA, tani ka më shumë se 4600 nivele argëtimi që ju të shijoni 🙂
-Më shumë misione, sfidat, dhe surpriza!

Aktualisht, Facebook tani mbetet platforma më e mirë e mundshme për të luajtur shumë lojëra argëtuese të menjëhershme.
Platforma sociale ka vazhduar të zhvillohet duke u ofruar përdoruesve të saj ndjenjën e mrekullueshme se si mund të ndihet duke luajtur lojëra argëtuese.
Ekziston një numër i madh i lojërave të reja më të mira të Facebook për të zgjedhur, në varësi të zgjedhjes dhe shijes tuaj.
Qofshin lojëra luftarake, enigmë, lojëra të rastësishme, lojëra sportive, lojëra aksioni, etj, të gjitha janë të kategorizuara dhe janë vërtet interesante për t'ju bërë ditën.
Dhe pikërisht këtu, do të flasim për Playing Pet Rescue Saga.