Nivel 27 – Pet Rescue Saga

imazh

Nivel 27

Pra Niveli 27 fillon innocently mjaft, megjithëse një Matrix vogël '’ me blloqe suspenduar. Ka një aluzion pak i dobishëm dhe këshilla për marrjen nëpër këtë fazë me numrin e saktë të kafshëve shtëpiake shpëtuara dhe një numër të mirë të yjeve të boot!

 • Para së gjithash e mirë për të dini se kafshët vijnë vetëm poshtë në një kohë, Jo mërzit duke u përpjekur për të sjellë poshtë më në anën tjetër të bordit nëse manar juaj është mbërthyer, ajo vetëm zakon punë. Nëse manar juaj është në një telash të përpiqet dhe të bashkohet me blloqe rreth saj ose të synojnë për disa combos të mëdha dhe të përdorin një firecracker!
 • Përdorni balona tuaj me mençuri! Ka mjaft balona pak ngjyrë hedhur rreth në këtë bord dhe ata mund të jetë shumë i dobishëm. Përdorin ato për të pastruar blloqe nën manar tuaj ose të bashkohen bankat e blloqeve të njëjtën ngjyrë. E vetmja gjë më të mirë se duke përdorur një tullumbace për të bërë disa combos të mëdha është që të përdorin dy (ngjyra të ndryshme …qartë!)
 • imazh

  Pezulluar bllokon dikush?

 • Mbani në mend ky nivel ka një numër të kufizuar të lëviz, 60 në fakt dhe ju keni 8 kafshët shtëpiake për të shpëtuar kështu mbajtur "dashnor flirtoj’ në minimum, kujdeset për të biznesit në fillim, kjo është një lojë e nuk playtime!
 • Fishekzjarret si gjithmonë janë miqtë tuaj, në qoftë se ju i keni fituar një përdorim atë për të sjellë poshtë një manar, jo shumë pikë në shpëtimin atë ose "ditë me shi’ do të jetë mbi ju para se ti e kupton!
 • Qëllimi për të hequr të gjitha të një ngjyrë për të shënuar pikë të mëdha, balona janë të dobishëm, por jo thelbësore për të bërë këtë. Duke shënuar tre yje është i mirë, por mbani në mend prioriteti juaj është shpëtimi kafshët pak të varfër! Vetëm punë një kolonë në një kohë dhe ju do të ketë kjo bëhet në asnjë kohë. Nëse ju keni disa lëvizje të mbetura kjo do të shtojë në rezultatin tuaj, ose ju mund të vendosni deri manar tuaj pastaj të punojnë në shënuar disa pika. Ju mbani sytë hapur për blloqe shumëzues! ata mund të bëjnë një ndryshim të madh në rezultatin tuaj veçanërisht nëse ju kombinohen disa së bashku!

  imazh

  Heqja e të gjithë, por një ngjyrë mund të bëjë për disa pika të mëdha të shënuar!