Nivel 59 – Pet Rescue Saga

Oh my, kjo lojë e ëmbël pak ka marrë mjaft interesante kohët e fundit! Çfarë synimet mizor kanë zhvilluesve Mbreti në dyqan për këto kafshët shtëpiake të varfra fatkeqe tjetër? Nivel 59 është një kërkim niveli i pafajshëm, kafshët shtëpiake të vërtetë të marrë një pushim në këtë një si objektivi juaj është të qartë 85% e blloqeve dhe të fitojnë 15 000 TC, çfarë është që ju thoni? duket e lehtë…vërtet e lehtë e saj…lehtësisht niveli më të vështira akoma!

imazh

Nivel 59

Pra, çfarë bëjmë ne? dhe gjë e qartë është për të marrë çdo ons e fat ju mund të shtrydh jashtë çdo përpjekje dhe të drejtuar me të! Ju ideale doni të krijuar kombinime të mëdha, dhe ndërsa kjo tingëllon bukur dhe e thjeshtë realiteti është që ju nuk do të jeni të dhënë kombinime të mëdha. Në fakt shuma e kombinimeve që janë dhënë në të gjitha është shumë i mëshirshëm. Çdo përpjekje kam bërë (dhe djali ka qenë shumë!) nuk rezultoi në një firecracker vetme duke u prodhuar, shumë zhgënjyese!

imazhPor është e mundur afterall, ju vetëm duhet të parashikojnë ku blloqet e tu do të bien dhe të planifikojnë sulm juaj në këtë mënyrë me kujdes. Një shumë handy tip is that you can make combinations above diamonds before they smash. Pra, nëse ju shkurtimisht shihni një kombinim që do të zgjasë vetëm deri thyen kuti diamanti dhe ajo hits terren, atëherë me të gjitha mjetet e goditi atë para se të ndodh kjo.

Provo dhe të kuptoj se çfarë punon më mirë për ju, disa lojëra erdha afër pune nga lart poshtë dhe të tjerët shkuan shpejt nga poshtë lart, por kryesore është se si ju kujtoj lehtë…oh dhe nuk kam përmend fat? (*oh dhe ju keni një çift i boosters të këmbimit të mbetura nga freebies që ju janë dhënë në fillim kjo mund të jetë vetëm nivelin për të goditur ato në!)

Gjëja më frustruese në lidhje me këtë nivel është se ajo duket aq e lehtë! ju mund të kenë nevojë të mbështetet mbi blloqe bashkuar deri pasi ata kanë goditur pjesën e poshtme, në fakt kjo provuar të jetë një pjesë shumë e vlefshme e suksesit tim! ~ Fat të mirë! imazh

VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 0.0/10 (0 votave të hedhura)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 0 (nga 0 Shqyrtime)