Pet Rescue Saga – Nivel 29

imazh

Nivel 29

E pra duke gjykuar nga grumbull të miqve unë kam shtrirë mbi nivelin 29 marker unë jam duke shkuar për të bërë një telefonatë gjykim dhe të thonë se një të saj të ndërlikuar. Me një qëllim të pastrimit 99% nga blloqet dhe të fituar 16 000 Pikat Unë jam i pasur paraftyrimet dhe duke kujtuar pse kjo është bërë një ndalesë gropë e disa gjatësi për kaq shumë.

Nuk e tij të vështirë, saj frustratingly vështirë!

Por në qoftë se unë mund ta bëjë këtë në mënyrë mund të ju, vetëm të saj një çështje e të menduarit përpara dhe duke parafytyruar se pasojat e veprimeve tona (wow I tingëllojë si mësuesin tim 10th klasës!)

imazh

Getting bombë në majta në blloqet është prioriteti juaj e parë.

Para së të gjitha ia plas të gjitha balona në të majtë shumë derisa bombë godet kafaze teli, pastaj goditje atë deri! Kjo do të ju jap disa përparime. Punojnë në rrugën tuaj së bashku deri sa të ulur çelësin shkëmbinj të mbyllura deri, dhe lirimin e tyre pasi çelësi është i lirë. Provo dhe për të shpëtuar balona tuaja të mbetura, ata do të vijnë në dobishëm shpejti. Pasi të keni hapur rreshtin e shkëmbinjve dhe frymën ata jashtë në eter ju mund të filloni balona popping. Ju do të vëreni se duke shpërthyer një tullumbace mund të zhbllokuar një kafaze pak në një kohë, por vetem nga defekt deri blloqe ngjitur, ju nuk jeni duke shpërthyer blloqet brenda kafaze por ato pranë tij! Mos shkoni shumë budalla herë ju kanë rënë ekran fillimin mjaftueshme për të thyer hapur kafaze nga poshtë, ruajtur si balona shumë të jetë e mundur…ata gjithmonë duket për të të jetë në dispozicion, por mbani atë ekran duke lëvizur poshtë.

imazh

Keys zhbllokuar tulla

Kjo nuk është një nivel ku lëviz tuaja janë të kufizuara në mënyrë të goditur atë, por mos harroni në lidhje me fishekzjarre tuaj, përdorimin e tyre me mençuri dhe të mos harroni se ju nuk mund të filloni fituar një tjetër derisa e para ishin vendosur jashtë. Nëse ju keni një në bord dhe një seri e tërë nga kombinime të mëdha përpara ndoshta vetëm të vendosur atë dhe të qartë pak më shumë. Mos harroni ekran zakon të bjerë poshtë qoftë se ka lëviz dhe blloqe ose balona mbajnë atë.

imazh

Duke pasur një bombë në pjesën e poshtme mund të jetë shumë i dobishëm!

Ka më shumë çelësat poshtë dhe fishekzjarre janë të përsosur për çlirimin e tyre. Mbajtur objektivin tuaj në mendje si ju shkoni, Dont të gjeni veten në pjesën e poshtme të ekranit me një jamball gjitha llojet qese të blloqeve me ngjyrë të mbetura dhe të menduarit "Ku janë kafshët shtëpiake?’ qëllimi juaj është për të pastruar 99% nga blloqet ….Doh! Kjo do të thotë që ju mund të ketë vetëm 1 majtas! Qëllimi për të mbajtur ngjyrat së bashku dhe në qoftë se ju mund të ruaj një bombë për fund unë ju siguroj se kjo do të jetë në dispozicion, në mënyrë të pashmangshme do të përfundojë me dy blloqe…vërtet, nuk kam përmend frustruese?

imazh

VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 0.0/10 (0 votave të hedhura)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 0 (nga 0 Shqyrtime)