Shpëtim Pet Saga Niveli 96

Shpëtim Pet Saga Niveli 96 është një nivel të ndërlikuar kështu që të merrni kaluara lë të kuptohet dhe këshilla tona në nivel 96 janë:

 

VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 6.2/10 (20 votave të hedhura)
VN:F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 0 (nga 4 Shqyrtime)
Shpëtim Pet Saga Niveli 96, 6.2 nga 10 bazuar në 20 ratings